FRENZEE: Friday Night Frenzy Fever

TRIBUTE

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου οι Frenzee μαζί με τους Φαλκονέρα, Aeon και Λόγου Χάριν κατεβαίνουν τα σκαλιά του An Club σε μια βραδιά που περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διάφορους λόγους. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρχικά, ανυπομονούμε να δούμε από κοντά τους headliners Frenzee, μια από τις πιο πολυσυζητημένες εγχώριες μπάντες για τη χρονιά που μας πέρασε, ακριβώς ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του πρώτου τους EP, για το οποίο είχατε διαβάσει εδώ και ενόψει της κυκλοφορίας του ολοκληρωμένου δίσκου τους, οι οποίοι 3 χρόνια μετά τη δημιουργία τους φαίνεται να έχουν αρχίσει ήδη να προκαλούν… φρενίτιδα σε κάθε τους εμφάνιση.

Χωρίς να τους αρέσει να λένε πολλά λόγια, αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, (η συνέντευξη τους στο Δημήτρη Μαρσέλο εδώ), και έχοντας σαν στάση ζωής τον στίχο τους “think before you speak”, μιλούν κυρίως μέσα από πράξεις, τόσο με τη μουσική τους όσο και με την παρουσία τους πάνω στη σκηνή με την αστείρευτη διάθεση.

Όσοι έχουν βρεθεί στα live τους έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα, καθώς το μπαρούτι που μυρίζουν τα τραγούδια τους μέσα στο studio, γίνεται μια οπτικοακουστική έκρηξη με τρομερές δόσεις ενέργειας και μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία.

Παράλληλα, έχοντας ολοκληρώσει 2 ευρωπαϊκές περιοδείες μέσα στη χρονιά, τον Απρίλη σαν support των 1000mods, και τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη στο tour που έκαναν με τους Overjoyed, αναμένουμε να φέρουν αυτόν τον αέρα στο γνωστό υπόγειο των Εξαρχείων ξεσηκώνοντας με την ορμή και την οργή τους όσους βρεθούν εκεί, δείχνοντας πως το punk’s not dead για την εγχώρια σκηνή, φέρνοντας μια νέα πρόταση σε αυτό το κομμάτι με διεθνείς πλέον προεκτάσεις.

Τέλος, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα support σχήματα της βραδιάς, τα οποία περιλαμβάνουν από garage/punk ακούσματα (Φαλκονέρα) μέχρι ραπ (Aeon και Λόγου Χάριν), θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και να ακούσουμε αυτή την ηχητική σύμπραξη έχοντας έντονα κοινωνικοπολιτικά ερεθίσματα, δείχνοντας πως δεν υπάρχουν στεγανά όσον αφορά τη μουσική, και ταυτόχρονα να μας δώσει μια μικρή εικόνα της σκηνής της Κρήτης (Aeon και Λόγου Χάριν), και συγκεκριμένα της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου, όσον αφορά τα μουσικά δρώμενα, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανήσυχη και ζωηρή, αν κρίνουμε απο το δείγμα.

Ραντεβού την Παρασκευή λοιπόν και όπως λένε και οι Frenzee:

Why don’t you come join us?
Till the neighbours come along
and tell us to shut the fuck up

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083584172136
Instagram: https://www.instagram.com/spiritworldprophet/
Bandcamp: https://www.instagram.com/frenzee.band/

543

Avatar photo
About Χρήστος Δεληγιάννης 14 Articles
Ο Χρήστος από λάτρης του μπάσκετ και του pick ‘n’ roll μέχρι τα 15 του αποφάσισε να περάσει στη μουσική και το rock ‘n’ roll και δεν είναι υπερβολή πως η μουσική τον έσωσε από το αθλητισμό. Αρνείται τις μουσικές ταμπέλες χωρίζοντας τη μουσική σε 2 κατηγορίες: “αυτη που σου αρέσει” και “αυτή που δεν σου αρέσει” και πιστεύει ότι ο καθένας πρέπει να επισκεφτεί, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, τη μπυραρία “Warpigs” στην Κοπεγχάγη.