ASSCHAPEL: “Total Destruction (1999-2006)”

Οι Asschapel (ή Butt Church όπως λένε καμιά φορά οι ίδιοι) είναι μια ημι-θρυλική μπάντα που δημιούργησαν κάτι άπλυτοι πάνκηδες από το Tennessee και για 7 χρόνια, 1 δίσκο και κάτι Ep σκόρπισαν απολαυστικότατο θορυβώδες death/thrash/crustpunk metal το οποίο και είναι μαζεμένο σε αυτό το άλμπουμ-δισκογραφία.

31 κομμάτια ωμού κοπανήματος βουτηγμένου στη μπίχλα και το Σατανά στα χνάρια των Hellshock, Gism, Sodom, Audio Kollaps, Onslaught, Bathory, His Hero Is Gone και όποιου άλλου αντίστοιχου θορυβοποιού θες, με κλασσικά επιθετικούς στίχους και brutal παραγωγή, καθαρά μουσικά θα έλεγα ότι το άλμπουμ αυτό είναι απαραίτητο για όποιον κάφρο crustoμεταλλά (κι όχι μόνο) δεν έχει ήδη τα παλιότερα άλμπουμ και είναι φίλος συγκροτημάτων όπως οι Shitfucker. Bonus κι ένα live DVD το οποίο εφόσον δεν περιλαμβάνεται στο promo δεν ξέρω πόσο καλό ειναι και τι ακριβώς περιέχει.

Η μόνη μου ένσταση είναι ότι, ναι, είναι διπλό LP + DVD αλλά ακόμα κι έτσι οι πρώτες πληροφορίες είναι πως η κυκλοφορία είναι γαμημένα ακριβή. Δεν ξέρω αν είναι λόγω του ότι δεν παίζει ακόμα για ευρωπαϊκή διανομή κι εύχομαι η τιμή του να είναι μικρότερη στην πορεία, αλλά αν παραμείνει στα επίπεδα που μου είπανε σε γνωστό δισκάδικο τότε σόρι παίδες αλλά νομίζω λίγοι θα φιλοτιμηθούνε να τα δώσουνε εκτός ΗΠΑ.

440

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.