DEICIDE: Νέο official video μέσα από το ολοκαίνουριο “Banished By Sin”

6 χρόνια μετά το album “Overtures of Blasphemy”, οι death metallers Deicide επέστρεψαν με νέο full length.

Τίτλος του είναι “Banished By Sin” και κυκλοφορεί από τις 26 Απριλίου μέσω της Reigning Phoenix Music.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “From Unknown Heights You Shall Fall”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Banished By Sin”:

“From Unknown Heights You Shall Fall”
“Doomed To Die”
“Sever The Tongue”
“Bury The Cross…With Your Christ”
“Woke From God”
“Ritual Defied”
“Failures Of Your Dying Lord”
“Banished By Sin”
“Trinity Of None”
“I Am I…A Curse Of Death”
“The Light Defeated”

Glen Benton (Vocals, Bass)
Steve Asheim (Drums)
Kevin Quirion (Guitar)
Taylor Nordberg (Guitar)