MONSTERNAUT: “Monsternaut”

Αν μου έδιναν 10 ευρώ κάθε φορά που συναντούσα το συνθετικό “naut” σε όνομα συγκροτήματος ή τραγούδι της ευρύτερης heavy rock σκηνής, θα είχα αγοράσει αμάξι!

Με αυτό το όχι τόσο ευφάνταστο όνομα, εμφανίζεται ετούτο το τρίο από την Φινλανδία, με τους Fu Manchu εικόνισμα πάνω από τους ενισχυτές τους και τους QTSA tattoo.

Το εξώφυλλο θυμίζει πιο τρουμεταλλικά πράγματα, όμως οι Φινλανδοί μάλλον είναι φίλοι του μουσικού rally και η γκαζάτη μουσική τους είναι διασκεδαστική.

Όμως κοπιάροντας το στυλ των Fu Manchu ξεδιάντροπα δεν αφήνουν χώρο στους εαυτούς τους να γίνουν κάτι που θα θυμάσαι. Κατά τα άλλα, δοξάζουν και τους πατεράδες όλων Black Sabbath, με το riff στο τραγούδι “Black Horizon”, όμως μένουν στην τιμιότητα και δεν κάνουν τη διαφορά που θα τους χαράξει στις μνήμες των απανταχού stoners.

Η Heavy Psych Sounds τώρα, μαζεύοντας δύο κυκλοφορίες τους (από το 2012 και 2014) σε μία τους παρουσιάζει στον heavy rock κόσμο, όμως εγώ, μόνο για τους κολλημένους του είδους θα το προτείνω. Οι υπόλοιποι ξεσκονίστε τις δισκογραφίες των δύο παραπάνω που ανέφερα!

618

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.