FRENZEE: “Frenzee” EP

EP

Είδος: Garage punk Rock
Εταιρεία: Ανεξάρτητη Κυκλοφορία
Ημ. Κυκλοφορίας: 9 Δεκεμβρίου 2022

Τρία αδέρφια γεννημένα στη Μελβούρνη. Μέλη μια οικογένειας με σημαντική προσφορά στον μουσικό πολιτισμό της χώρας. Όντας Ξυλούρηδες λοιπόν, περιμένεις κάτι αν μη τι άλλο δυνατό.
Οι Frenzee λοιπόν, δεν θα καπηλευτούν το όνομα των συγγενών τους και θα πέσουν με τα μούτρα στο σύγχρονο punk rock με garage διάθεση, όπως παίζεται κατά κόρον down under, από μπάντες όπως οι Amyl and the Sniffers.

To τρίο λοιπόν, έχοντας την ένταση και την πείνα της νεανικής ηλικίας, φέρνουν την Μελβούρνη στην Ελλάδα με ένα τρόπο που είναι τόσο ξεσηκωτικός που μπορώ να πω με πάσα βεβαιότητα πως το “Frenzee” είναι το ΕΡ της χρονιάς για μένα.
Κρυφοκοιτώντας και προς τη μεριά των Stooges, αλλά και χρησιμοποιώντας κατά κόρον και heavy rock μελωδίες, δείχνουν πως δεν φοβούνται τα ηχητικά crossovers.

18 λεπτά αστείρευτης ενέργειας, έξυπνα ποιημένου rock’n’ roll που αρκείται στα απλά και ξεκάθαρα, φτιαγμένο για τους ανθρώπους που αρέσκονται σε μπάντες σαν τους Sniffers, Stiff Richards και C.O.F.F.I.N. Η παραγωγή δε, είναι αρκετά προσεγμένη, χωρίς όμως να παραγυαλίζει και να κρύβει τον μοναδικό αυθορμητισμό των Frenzee.

Δηλώνω ταπεινά γοητευμένος και αφοσιωμένος fan του από δω και πέρα. Τι να περιμένω άλλο;
Πρέπει να καταφέρω να τους δω ζωντανά το συντομότερο. Έχω ανάγκη να κλέψω λίγο από την οργή τους. Θέλω λίγο από το frenzy τους.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083584172136
Instagram: https://www.instagram.com/spiritworldprophet/
Bandcamp: https://www.instagram.com/frenzee.band/

473

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.