CORPUS OFFAL: “Demo 2024”

DEMO

Είδος: Death Metal
Εταιρεία: 20 Buck Spin
Ημ. Κυκλοφορίας: 22 Μαρτίου 2024

Οι Cerebral Rot ανακοίνωσαν επίσημα την διάλυσή τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα νέα ότι σταμάτησε να παίζει μια από τις καλύτερες νέες death metal μπάντες από τις ΗΠΑ θα ήταν στενάχωρα. Στην προκειμένη όμως δεν είναι και τόσο, καθώς αποζημιωνόμαστε από τους Corpus Offal.

Ο πυρήνας των Corpus Offal είναι οι κιθαρίστες Ian Schwab και Clyle Lindstrom (πρώην Cerebral Rot και οι δύο) και το καρέ συμπληρώνουν ο ντράμερ των Bell Witch Jesse Shreibman και ο Jason Sachs (ένα φεγγάρι στους Demoncy). Άλλα συσχετιζόμενα πολύ καλά project είναι οι Fetid, οι Autophagy, Black Hole of Calcutta και οι Crurifragium. Όλα τέρμα old-school και σάπια.

Ολοφάνερα τo βιογραφικό είναι πολύ καλό. Αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί. Υπάρχει και ουσία. Γιατί το demo αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό και δουλεμένο, και καταφέρνει να ανοίξει την όρεξη στους απανταχού death/gore/grind lovers.

Οι κιθάρες είναι πολύ χαμηλοκουρδισμένες με ήχο υπέρβαρο και τα φωνητικά ακολουθούν το ίδιο ακριβώς μοτίβο. Στα τύμπανα, όπως προβλεπόταν, σφυροκοπάνημα. Οι αηδιαστικοί τίτλοι των κομματιών “Ripended Psychosis” και “Gorging Gastric Decedent” μας δίνουν μια πρώτη οσμή από το ντεμπούτο που θα ακολουθήσει το επόμενο έτος (προγραμματισμένο να ηχογραφηθεί direct-to-tape από τον μέγα αλήτη, και μάστορα του down low, Billy Anderson) και τα έντερα μας γυρνάνε με αγαλλίαση.

Gored to death!

Instagram: https://www.instagram.com/corpusoffalofficial
Bandcamp: https://20buckspin.bandcamp.com/album/demo-2024

147

Avatar photo
About Δημήτρης Κωνσταντινίδης 50 Articles
Ερωτευμένος με το σκληρό metal από μικρή και ευαίσθητη ηλικία, όταν μια μοιραία στιγμή άκουσε το "Ride The Lightning" από παλιά κασέτα Maxell. Έπειτα ανακάλυψε τους Slayer και έπαθε πώρωση σε βαθμό μανίας. Μουρμουράει συνεχώς κάποιο riff και παίζει ρυθμούς drums με τα δάχτυλά του. Με ιδιαίτερη αδυναμία επίσης: στο black metal, σε οτιδήποτε obscure, στο d-beat, στον ζύθο, στις grim μέταλ πόζες, στον Stanley Kubrick, στον Dario Argento, στο DIY, στις ωραίες μυρωδιές. A metalhead to the punks, a punk to the metalheads.