FULL HOUSE BREW CREW: “Rise of the Underdogs”

ALBUM

Είδος : Groove Metal / Metalcore
Εταιρεία : ROAR! Rock of Angels Records
Ημερομηνία Κυκλοφορίας : 10 Μαΐου 2024

Οι Full House Brew Crew αποτελούν ένα φοβερό παράδειγμα προς όλες τις ελληνικές μπάντες που θέλουν να κάνουν το έξτρα βήμα και το κάτι παραπάνω στην καριέρα τους για πολλούς λόγους. Ο πιο βασικός λόγος από όλους είναι για την οργανωμένη και επαγγελματική δουλειά που κάνουν σε κάθε δισκογραφική τους δουλειά, βλ. “Me Against You”, “Bare Knuckle” όπου το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Πλέον, προς πολύ μεγάλη μας χαρά, ο Βαγγέλης Καρζής και η παρέα του μάς παρουσιάζουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Rise of the Underdogs”.

Το “Rise of the Underdogs” αποτελεί το τρίτο σε σειρά άλμπουμ των Full House Brew Crew και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι και το καλύτερο, χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τα προηγούμενα δύο. Όπως είπε και ο Βαγγέλης Καρζής σε πρόσφατη συνέντευξή του, θέλει κάθε νέα κυκλοφορία να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, κάτι το οποίο επιτυγχάνει με μεγάλη επιτυχία. Ο δίσκος ξεκινάει με τα “Fake” και “When Violence meets the Art”, που προσωπικά αποτελεί και το αγαπημένο μου κομμάτι του δίσκου, κομμάτια που τα χαρακτηρίζουν δυναμικά groovy riffs και υπέροχα Breakdowns που δεν σου επιτρέπουν να μην ταρακουνήσεις τον αυχένα σου. Στην συνέχεια ακούμε το “Nightmare” το οποίο ξεκινάει με ένα ανορθόδοξο, με την καλή έννοια, intro που θυμίζει εντελώς άλλο είδος μουσικής αλλά πολύ γρήγορα μεταμορφώνεται σε ένα άγριο και “τρομακτικό” Riff που θα μπορούσε άνετα να είναι Theme από Final Boss, εξού και ο τίτλος. Το άλμπουμ τελειώνει με το εξαιρετικό “Leaving Home”, το μεγαλύτερο σε διάρκεια κομμάτι του δίσκου, που χαρακτηρίζεται από το υπέροχο και μελωδικό ρεφραίν του, ιδανικό για κλείσιμο. Ηχοληπτικά το άλμπουμ είναι αψεγάδιαστο με την μπάντα και την ROAR! να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Εν κατακλείδι, το “Rise of the Underdogs” αποτελεί ένα διαμάντι στην φαρέτρα των “Full House Brew Crew” και για άλλη μία φορά μας αποδεικνύουν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από μπάντες του εξωτερικού, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό λόγω της τεράστιας εμπειρίας του Βαγγέλη Καρζή που εδώ και χρόνια είναι Lead Guitarist των Φινλανδών Wolfheart και ξέρει από πρώτο χέρι πως πρέπει μία μπάντα να δουλέψει για να πετύχει. Θα περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία την Live παρουσίαση του δίσκου, όπου σίγουρα θα βρίσκομαι κάγκελο.

Facebook: https://www.facebook.com/fullhousebrewcrew/
Instagram: https://www.instagram.com/full.house.bc/
TikTok: https://www.tiktok.com/discover/full-house-brew-crew
Official Site: https://www.fullhousebrewcrew.com/

162

Avatar photo
About Κυριάκος Κωνσταντίνου 28 Articles
Μυημένος στο metal απο μικρή ηλικία έχει καταλήξει σε μία πρόταση που τον χαρακτηρίζει περισσότερο : Dream Theater και τ'άντερα αλεξίπτωτο. Στον ελεύθερό του χρόνο (δηλαδή όταν δεν ακούει Dream Theater) σπουδάζει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και ψάχνει πιο θα είναι το επόμενο live που θα πάει.