DISKOTEKKEN: Melorman και Lip Forensics στο Crust

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DISKOTEKKEN w/ Melorman & Lip Forensics

To Σάββατο 10/3 στο υπόγειο του Crust.

Οι Lip Forensics γνωρίζονται από παιδιά. Ισχυρίζονται ποτέ δεν συμπάθησαν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Έμαθαν όμως (έναν χειμώνα στον Όλυμπο) να… αντέχονται. Κι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους δουλειά στην Amour Records. Φτιάχνουν μια μοντέρνα ονειρική electronica, επηρεασμένη από την σύγχρονη ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή (και κυρίως τα σκανδιαναβικά παρακλάδια της), μέσα από την οποία οι ίδιοι λένε ότι «αναζητούν το soundtrack των αγαπημένων τους crime scenes». Στην πρώτη τους απόπειρα τους καθοδηγεί, πίσω από την κονσόλα, ο Σεραφείμ Τσοτσώνης. 

Ακούστε εδώ το καινούριο τους κομμάτι “Hybristophilia”  (Υβριστοφιλία: η ερωτική επιθυμία για άτομα που έχουν διαπραξει ειδεχθεις πράξεις/ λέγεται και «σύνδρομο Bonnie and Clyde»).

https://soundcloud.com/lip-forensics
https://lipforensics.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/lip.forensics/

Η μετάβαση από το down tempo σε διαφορετικά ηχητικά τόπια και πιο dark groove polyrhythmic ήχους  ήρθε για να μείνει στον ήχο του Melorman. Στο Crust θα παρουσιάσει δουλειές που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ αλλά και παραγωγές που πρόκειται να γίνουν release μέσα στο χρόνο.

O Melorman γράφει ηλεκτρονική μουσική κι έχει στο ενεργητικό του έξι album και 10 EP τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ολα στο εξωτερικο.(Αμερική, Ιαπωνία).

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 σε μορφή βινυλίου στην Sun Sea Sky (U.S.) 

https://soundcloud.com/melorman
www.sunseasky.com

Lip Forensics και Melorman είναι καλεσμένοι των Diskotekken αυτό το Σάββατο στο υπόγειο του Crust, εκεί που έχουν ξεχειμωνιάσει φέτος Χρήστος Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Μένεγος στεγάζοντας κάτω από την καλύτερη πιτσαρία του κέντρου της Αθήνας την club night τους. Πάντα μεταξύ electro και dark disco, πάντα με μερικούς acid δυναμίτες και κάμποση 80s νοσταλγία στο μενού τους.

Σάββατο 10/3, στο υπόγειο του Crust (Πρωτογένους 13, Ψυρρή).

Lip Forensics και Melorman ξεκινούν με live στις 23.00 – Τη μουσική αναλαμβάνουν στη συνέχεια οι Diskotekken (Χρήστος Αγγελόπουλος – Παναγιώτης Μένεγος).

Είσοδος ελεύθερη.

184