CLAIRVOYANT: Συμφωνία με εταιρία, νέο album (tracklist / artwork / video clip)

Οι Clairvoyant του κιθαρίστα Βαγγέλη Κεραμιδά, μια από τις παλαιότερες μπάντες της χώρας μας στο χώρο του επικού heavy metal (το πρώτο τους demo “The Sign” ανάγεται πίσω στο 1995 ενώ το debut LP “Fighter’s Soul” κυκλοφόρησε το 1999), είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία ενός νέου album, έξι χρόνια μετά το τελευταίο τους full length “Time’s Crime”.

To νέο album θα έχει τίτλο “The Last Marks of Prophecy” και θα κυκλοφορήσει μέσω της Indigo Phoenix Co / METAL BREED Records Europe, ένα label το οποίο είναι το ευρωπαϊκό παράρτημα της αμερικανικής METAL BREED Records USA, και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 28 Σεπτεμβρίου σε ψηφιακή μορφή, ενώ μετά από λίγες ημέρες θα ακολουθήσει και η φυσική compact disc μορφή του. 

Ταυτόχρονα, οι Clairvoyant δημοσιοποίησαν ένα official video clip για το κομμάτι “Celestial Dream”. Τόσο το video clip όσο και το artwork επιμελήθηκαν οι Θεόδωρος Επιτήδειος και Μαρίας Κεραμιδά, ενώ συμμετέχουν βάζοντας τη δική τους πινελιά ο κιθαρίστας Θεόδωρος Ζήρας, ο οποίος συνεισφέρει το solo του “Fake Hopes” και ο Goran Edman (Yngwie Malmsteen, Vinnie Vincent Invasion, Brazen Abbot κ.α.) ο οποίος ανέλαβε τα φωνητικά στο “Forgotten Dreams”.

Το tracklisting του “The Last Marks of Prophecy” είναι το εξής:

1. Introduction to Forever
2. Celestial Dream
3. Theater of life
4. Break the Embankments
5. Fake Hopes (solo από τον Θοδωρή Ζήρα)
6. Sabotage
7. Forgotten Dreams (με τα φωνητικά του Goran Edman)
8. War Promises
9. Future Warning (remix)
10. Farewell to the Past (Instrumental) 

ενώ στη CD μορφή θα συμπεριλαμβάνονται μια διασκευή στο “Keeper of the Reign” των Heir Apparent και ένα remix του “Stand and Resist” το οποίο προέρχεται από το “Time’s Crime”.

Nα θυμίσουμε ότι το line up της μπάντας στελεχώνουν οι:
liour Griften (φωνητικά)
Βαγγέλης “Clairvoyant” Κεραμιδάς (κιθάρες)
Χρήστος Καλαβρής (μπάσο)
Φοίβος Ανδριόπουλος (drums)
Δημήτρης Στασινός (σε κάποια πρόσθετα κιθαριστικά μέρη)

217