Sad Lovers and Giants (27/10/12) Six D.O.G.S

Οι Sad Lovers and Giants δε χρειάζονται  πολλές συστάσεις…

Αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, γεγονός που φάνηκε απο την προσέλευση του κόσμου το βράδυ του Σαββάτου στο Six D.O.G.S.



Με 30 χρόνια μουσικής πορείας και παρά τις όποιες αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση οι Sad Lovers and Giants, για δύο και παραπάνω ώρες, παρουσιάσαν ένα καθόλα ικανοποιητικό setlist  περιλαμβάνοντας τραγούδια απο την μέχρι τώρα πορεία τους, αφήνωντας άπαντες ικανοποιημένους.

Ο ήχος όπως ήταν αναμένο ήταν κάτι παραπάνω απο καλός, ενώ η φωνή του Garçe Allard, απλά μαγευτική, αναλείωτη απο τον χρόνο, σε ταξίδευε στο παρελθόν.



Ο ίδιος ο Garçe Allard βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με το κοινό, ενώ δεν δίσταζε να αστειευτεί μαζί του, γεγονός που συντέλεσε ακόμα πιο  θετικά στην ήδη υπάρχουσα θετική  ατμόσφαιρα. 

Highlight της βραδιάς αναμφίβολα το “50:50” που αν δεν κάνω λάθος το έπαιξαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα  και όλο το Six D.O.G.S χόρευε ξέφρενο χωρίς να υπάρχουν ηλικίακές διαφορές, όλοι μαζί ενωμένοι σε μια μάζα υπο τους ήχους του σαξόφωνου.



Αξιοπρεπέστατο και τίμιο live  που με το τέλος του σου άφηνε μια γλυκιά αίσθηση μελαγχολίας και νοσταλγίας

Sad Lovers and Giants setlist
Godless Soul
Alaska
Happiness Is Fragile
Vendetta
Echoplay
Day Of Reckoning
Man Of Staw
LINES
Red Sky
Jungle Of Lies
Your Skin And Mine
The Green Years
Silent Decay
White Russians
In Flux
Seven Kinds Of Sin
Return to one mans hell
Imagination
On Another Day
Things We Never Did
Clint
50 : 50

434