F.K.U: “Rise of The Mosh Mongers”

Από τη Σουηδία έρχονται οι F.K.U (Freddy Krueger’s Underwear) και αυτό είναι το τέταρτο τους album.

Έχοντας ακόμα και στο όνομα crossover thrash αισθητική (βλέπε M.O.D., S.O.D κ.τ.λ.) και ένα παρόμοιο εξώφυλλο, είναι και αυτοί νοσταλγοί των υπέροχων 80s.

Σκέψου λίγο από “Among The Living”, ένα τσικ από Annihilator, ακόμα και Overkill διακρίνεις μέσα στον ήχο τους, αλλά όλα εκείνης της μαγικής εποχής. Ευτυχώς, η παραγωγή είναι κανονική και όχι ψευτοπαλιακή (εκείνες με κάνουν και απορώ) και οι συνθέσεις είναι συμπαθέστατες.

Αλλά απευθύνεται αυστηρά σε σκληρούς οπαδούς του ιδιώματος και δε θα λείψει από κάποιου άλλου τη δισκοθήκη.

Ξεκινάει με ανακοίνωση ειδήσεων για τον ερχομό των Mosh mongers (“Moshocalypse now”) και δείχνει με μιας την όρεξη για χαβαλέ που έχουν οι Σουηδοί. Τραγούδια σαν τα “Scream Bloody Mosher” και “Anthem of the moshocolics” τα γουστάρω με τρέλα, αλλά σαν σύνολο το album είναι μέτριο, σε σχέση και με τις προηγούμενες δουλειές τους.

Οι κροσοβεράδες, που πιθανόν ήδη τους ξέρετε, καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται οι υπόλοιποι, ίσως να μη βρείτε κάτι που να αξίζει την προσοχή σας.

420

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2095 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.