MOTHERFASTER: Στη μουσική συλλογή του Terrorizer 254 Fear Candy 138 για τον μηνά Νοέμβριο

Οι Έλληνες Motherfaster στη μουσική συλλογή του Terrorizer 254  Fear Candy 138 για τον μηνά Νοέμβριο με το κομμάτι τους The Nymph And The God από το self released album Motherfaster δίπλα σε μεγαθήρια της παγκόσμιας metal κοινότητας όπως οι Exodus,Obituary,Fury κα.

Οι Motherfaster είναι μια κακή ιδέα που συνελήφθη, κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2011, μεταξύ τριών ακατάλληλων “για οτιδήποτε” ατόμων. Μέλη από τους παλαίμαχους After Dusk & Dominate με ιστορία στην metal ελληνική σκηνή από τα τέλη της δεκαετίας του 90’.Σκοπός ένας… Βρώμικη μουσική και περιθωριακές ιστορίες για λερωμένες ψυχές. Μετά από μερικές συναυλίες κατά τη διάρκεια 2012 – 2013 η αντίδραση του κόσμου τους οδήγησε να ηχογραφήσουν το πρώτο τους album. Οι ηχογραφήσεις έγιναν μέσα σε δύο μήνες το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2014, με μηχανικό ήχου το Γιώργο Εμμανουήλ. Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Jeffro Lackscheide.

Motherfaster:
Paminos: Vox & Bass
Bill: Guitars
Jim: Drums

Links
www.motherfaster.com
www.facebook.com/motherfaster
www.youtube.com/motherfaster
www.twitter.com/motherfasterxxx

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

270