WHEEL: “Preserved In Time”

ALBUM

Είδος: Doom metal
Δισκογραφική Εταιρεία: Cruz Del Sur Music
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Απριλίου 2021

Έχοντας 11 χρόνια στην πλάτη σου, δύο ολοκληρωμένους δίσκους και ένα ηχογραφημένο live, στο Hammer Of Doom κιόλας, πιστεύω σε κάνει ένα δυνατό όνομα στο doom ακροατήριο και σου δίνει ώθηση να παρουσιάσεις την 3η, πλέον, δισκογραφική σου δουλειά, ονόματι “Preserved in Time”.

Οκτώ ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το «βαρύ» “Icarus” και πλέον το “Preserved In Time” εκφράζεται από τα ηχεία του σπιτιού μας. Ένα αληθινό, επικό doom έπος είναι η νέα δουλειά των Γερμανών. Στα χνάρια που βάδισαν οι Candlemass και στους δρόμους που άνοιξαν οι Trouble και οι Solitude Aeturnus, το “Preserved In Time” είναι ο άξιος συνεχιστής των αργόσυρτων riff και των βαρύγδουπων συνθέσεων. Με μια αμυδρή ανατολίτικη αισθητική στην κιθάρα του Benjamin Homberger αλλά και την ψιλή και λεπτή τονικότητα στο λαρύγγι του Arkadius Kurek, οι Γερμανοί έχουν την δική τους ταυτότητα πλέον. Τα τύμπανα του Cazy ευθυγραμμίζονται με την μπασογραμμή του Marcus Grabowski και δίνουν ένα σταθερό και γερό «πάτημα» να απλωθεί η μουσική των Wheel παντού.

Το τρίτο “παιδί” των Γερμανών βάζει υποψηφιότητα στο Top της χρονιάς και θα το καταλάβετε όλοι όσοι το ακούσετε. Είναι «βαρύ», είναι μυσταγωγικό, «πένθιμο» και παρουσιάζει έναν πλούσιο riff-ολόγιο που θα σας πάρει τα μυαλά. Prost.

Facebook: https://www.facebook.com/Wheeldoom
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCPmIn5uOQpp4kotoK0-ZwGA

1069

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.