RIOT CITY: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του “Electric Elite”

Οι Riot City ανακοίνωσαν κι επίσημα την κυκλοφορία του νέου τους full length.

Τίτλος του θα είναι “Electric Elite” κι αναμένεται στις 14 Οκτωβρίου μέσω της No Remorse Records.

Το πρώτο δείγμα από τη νέα αυτή δουλειά είναι ήδη διαθέσιμο από τις 26 Απριλίου, μέσω του official audio για το κομμάτι “GHost of Reality”:

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και την tracklist του “Electric Elite”:

  1. Eye Of The Jaguar
  2. Beyond The Stars
  3. Tyrant
  4. Ghost Of Reality
  5. Return Of The Force
  6. Paris Nights
  7. Lucky Diamond
  8. Severed Ties

Jordan Jacobs – Vocals
Cale Savy – Guitars
Roldan Reimer – Guitars
Dustin Smith – Bass
Chad Vallier – Drums