FUEL EATER: Κυκλοφόρησε το νέο τους full length

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kυκλοφόρησε ο Τρίτος δίσκος των Fuel Eater με τίτλο “Echoes of Absurdity

16 Νοεμβρίου και με ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το πολυαναμενόμενο τρίτο album των Πατρινών Fuel Eater, “Echoes of Absurdity”, 5 χρόνια μετά την προηγούμενη δουλειά τους.

Μετά τα εξαιρετικά τρία single που κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο καιρό, δείχνοντάς μας ότι η μπάντα βρίσκεται σε νέα δημιουργική περίοδο, το “Echoes of Absurdity” έρχεται να μας ενθουσιάσει, από την πρώτη κιόλας νότα, μέχρι το τέλος.

Το πόνημα αποτελείται από 8 πολύ δυνατά κομμάτια, τρία εκ των οποίων είχαμε ακούσει και στις τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις τους, αλλά και ως singles, με το “III Noma”, που αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη έκπληξη του δίσκου καθώς έχει ελληνικό στίχο, να έχει δικό του video clip.

Το “Echoes of Absurdity” διαβάζει Θέατρο του Παραλόγου, με ανοιχτές αναφορές στα έργα των Camus, Kafka, Sartre κλπ, ενώ έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα του σημερινού Παραλογισμού. Ταυτόχρονα η μπάντα αγκαλιάζει τον ‘90s ήχο που τόσο μας έχει δείξει στο παρελθόν ότι αγαπάει, αφήνοντας χώρο για νέους ακροατές, καθώς και για τους oldschool fans.

To “Echoes of Absurdity” είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο Bandcamp: https://fueleater.bandcamp.com/album/echoes-of-absurdity

Ακούστε το στο youtube: https://youtu.be/b04OCPDfIUA?si=TZchiA2FMvh8vz6P

Και σε όλες τις streaming πλατφόρμες: https://orcd.co/fueleater_echoesofabsurdity

Social media:

Facebook: https://www.facebook.com/FuelEater

Instagram: https://instagram.com/fuel_eater_band?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bandcamp: https://fueleater.bandcamp.com/music

Spotify: Fuel Eater https://open.spotify.com/artist/6zJpN4Kp33RDLVaIgC18VO

Contact: fueleaterband@gmail.com

483