COSMIC SHADOWS Live at AN CLUB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Special guest: Giorgio & the Hidden Tears

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ένα ψυχεδελικό μουσικό ταξίδι σε γκρουβάτους γαλαξίες από δύο εξαιρετικά συγκροτήματα!

Doors: 21:00 – Entrance: 8€

Fb event: https://fb.me/e/1tS2coDyN

Cosmic Shadows

Οι Cosmic Shadows είναι ένα συγκρότημα που εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Το συγκρότημα παίζει μουσική που έχει ρίζες σε Vintage, Garage Psych, Psychedelic Rock και ήχους της δεκαετίας του ’60. Οι Cosmic Shadows δημιουργήθηκαν  το 2017. Έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP “In a Cave” τον Μάρτιο του 2019. Είχαν επίσης κυκλοφορήσει δύο σινγκλ, το “Green Skin” τον Φεβρουάριο του 2020 και το “I am Dead” τον Απρίλιο του 2020. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε 17 Νοεμβρίου του 2023 από τους Sound Effect Records και Mosta Nantes.

Με ιδρυτή τον Γιάννη Μητρόπουλο (κιθάρα, τραγούδι, στίχοι), που με την κιθάρα του και τους επαναστατικούς και βιοματικούς στίχους του κινείται προς τον κόσμο της μουσικής. Η κιθάρα, μας οδηγεί σε έναν ψυχεδελικό ροκ ήχο. Το μπάσο, μας κάνει να γκρουβάρουμε  και να χορεύουμε και τα τύμπανα κρατάνε τον ρυθμό και ολοκληρώνουν το μπιτ.

Giorgio & the Hidden Tears

Ένα 5μελές συγκρότημα, οι Hidden Tears είναι οι: Giorgio Zavos (rhythm guitar/vocals, Andreas Kintonis (lead guitar),Vicky Xethali (keys), George Papachatzopoulos (bass) και Iason Pachos (Drums).

Στο συγκεκριμένο σύνολο, το γκρουπ ερμηνεύει τραγούδια που συνέθεσε ο Giorgio, από την προσωπική του συλλογή, γραμμένα πριν σκεφτεί ότι θα ήταν σε ένα συγκρότημα, που προοριζόταν για ένα άφαντο -ακόμη ένα βήμα πιο κοντά- σόλο άλμπουμ.

300