MEDUSA’S WRATH / SUBSTANCE / NOMOS – live @ Piraeus Club Academy – Σάββατο 15 Ιουνίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

τις 15 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο στο Piraeus Club Academy άλλο ένα πολύ δυναμικό live της Angels Pr!

Αυτή την φορά , τρείς μπάντες , που έχουν ξεχωρίσει στο είδος τους και έρχονται με φόρα για μία καυτή καλοκαιρινή βραδιά!

Οι Medusa’s Wrath , οι Substance και οι Nomos!

Οι Nomos θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις δημιουργίες τους παντρεύοντας την παλιά και νέα metal εποχή , με brutal και καθαρά φωνητικά.

Αμέσως μετά , την σκυτάλη παίρνουν οι special guests Substance , μια νέα μπάντα , με φρέσκιες ιδέες και alternative metal μελωδίες , με πρόσφατες εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις και νέο υλικό!

Τέλος , στην σκηνή ανεβαίνουν οι Medusa’s Wrath , μια νέα και πολλά υποσχόμενη μπάντα , με κλασικό Heavy Metal ήχο , ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και με επίσης πολύ δυνατές και επιτυχημένες πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/953408376388723

Video spot: https://www.youtube.com/watch?v=oFCa_dzHM_Q

Σάββατο 15 Ιουνίου

Doors open 20:30

Εισιτήρια: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Piraeus Club Academy

Πειραιώς 105 – Αθήνα

Τηλ. 21 0710 1281

https://www.facebook.com/PiraeusClubAcademy

—————————————-

MEDUSA’S WRATH

Οι Medusa’s Wrath ξεκίνησαν ένα όμορφο ταξίδι το 2019 κινούμενοι σε ρυθμούς Classic Heavy Metal. Η μπάντα ιδρύθηκε πολλά χρόνια πριν από τον Πέτρο και την Χριστίνα, κιθαρίστες εκείνη την εποχή και οι δύο. Έχουν ένα ΕΡ με τίτλο Lifeless Void το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 περιέχοντας 5 κομμάτια.

Μετά από κάποιες αλλαγές στα μέλη της το βασικό line-up διαμορφώνεται ως εξης: Πέτρος Καλύβας-Guitar, Χριστίνα Παφτίνου-Bass, Δημήτρης Ντόζης-Guitar, Θεόδωρος Δημητριάδης-Ντραμς, Γιώργος Χρυσανθίδης-Φωνή

Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές της Αθήνας όπως το Black Box, Remedy, Lazy, Temple.

Αυτήν την περίοδο ο πρώτος τους full length δίσκος  με τίτλο ”Pavor Exitium Mors” έχει μόλις κυκλοφορήσει!!!

https://www.facebook.com/MedusasWrathGr

https://instagram.com/medusaswrath_official

————————————–

SUBSTANCE

Οι SUBSTANCE είναι μια Alternative Metal μπάντα η οποία δημιουργήθηκε 

το 2010 και επανενώθηκε το 2020. 

 Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Γιάννη Χατζηγεωργίου (Φωνητικά), Δημήτρη Τουρνόγλου (Κιθάρες), Κώστα Μπερτόλη (Κιθάρες), Αλέξανδρο Κορωνιό (Πλήκτρα), Σταύρο Σπυρόπουλο (Μπάσο), Φοίβο Ανδριόπουλο (Τύμπανα).

Εν μέσω καραντίνας ξεκίνησε η παραγωγή και ηχογράφηση του πρώτου δίσκου της μπάντας που φέρει τον τίτλο “Waldosia”, o oποίος και θα κυκλοφορήσει σύντομα. 

Oι επιρροές της μπάντας ποικίλουν και αυτό αποτυπώνεται στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα με μελωδίες που κυμαίνονται στο φάσμα του Alternative Metal, με μια πιο συμφωνική και μοντέρνα προσέγγιση. Το πρώτο live του σχήματος μετά την επανένωσή του, έγινε στο Death Disco τον Μάρτιο του 2023, μαζί με τους Aliko Means Red και ακολούθησε ακόμα ένα στο HolyWood Stage μαζί με τους Deus Culpa και τους Still Dusk. Toν Οκτώβριο του ίδιου έτους, το σχήμα εμφανίστηκε στο Piraeus Club Academy, μαζί με τους Ganzi Gun και τους Still Dusk.

Η επίσημη κυκλοφορία του πρώτου κομματιού της μπάντας με τίτλο “Bedlam” είναι γεγονός! Το κομμάτι αυτό έρχεται από το ντεμπούτο album με την παραγωγή, τη μίξη αλλά και το mastering του κομματιού να γίνεται από τον μπασίστα του σχήματος Σταύρο Σπυρόπουλο στο προσωπικό του home studio.

Official links 

https://www.facebook.com/substancegr

https://www.instagram.com/substance_official_gr

https://www.youtube.com/@SubstanceGR

——————————–

NOMOS

Οι NOMOS δημιουργήθηκαν το 2018 και με έδρα τον Πειραιά, ξεκίνησαν την πορεία τους στην εγχώρια underground μουσική σκηνή .Μελωδικά και modern στοιχεία, κοφτερά riffs και μια μίξη καθαρών και Brutal φωνητικών (έπειτα από την ένταξη του εξαιρετικού William στο σχήμα) συνθέτουν ένα πάντρεμα της παλιάς και της νέας metal εποχής. Ο βαθύτερος σκοπός της μουσική τους είναι να ταυτιστεί ο ακροατής με τις ιστορίες που διηγούνται μέσα από τα τραγούδια τους. Η θεματολογία τους, κατά κύριο λόγο, πραγματεύεται τα συναισθήματα που νοιώθει ο σύγχρονος άνθρωπος απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό πρόβλημα, τα αδιέξοδά του, τις απογοητεύσεις του.

Αυτή την εποχή ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, η οποία αναμένεται το φθινόπωρο του 2024. Ένα concept album όπου ο ήρωας της ιστορίας, έχοντας χάσει τα πάντα, περιπλανιέται στους δρόμους της λογικής και της παράνοιας μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό…αυτόν της εξιλέωσης!

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές live εμφανίσεις εντός Αθηνών και στόχος τους είναι ,μετά την ολοκλήρωση του album, η παρουσίασή του πέρα από τα σύνορα της πρωτεύουσας.

Michael Sirigos-Guitar

George Papathanasiou-Bass

William JoeStar-Vocals

Kostas Nikolopoulos-Guitar

George Tsiligiroglou-Keys

Michael Kagias-Drums

Links:

https://www.youtube.com/nomosband

https://www.facebook.com/nomosband

https://www.instagram.com/nomosband

169