MANU CHAO LA VENTURA: ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – LAST DETAILS

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

MANU CHAO LA VENTURA ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Οι πόρτες ανοίγουν: 18.00
DJ SPERY on stage: 18:30-19:40
Baildsa on stage: 19:55-20:30
Active Member on stage: 20:50-21:30
Manu Chao La Ventura on stage: 22:00-00:45

Tο ταμείο που βρίσκεται στο Λιμάνι στην οδό Σαλαμίνας & Αβέρωφ  θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις: 13:00
Ημέρα: Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014. Πόλη: Θεσσαλονίκη, Μέρος: Το Λιμάνι της Πόλης.
Συγκρότημα: Manu Chao La Ventura. Χρειάζεστε κάτι άλλο; Οι Manu Chao La Ventura υπόσχονται να ταράξουν τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας παρουσιάζοντας ένα show που θα θυμόμαστε για καιρό!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Active Member, Baildsa & DJ Spery, ενώ οι ομάδες κρουστών: «Κρούση», Paranauê, ΒΒ5 Percussion System θα ξεσηκώσουν τους μουσικόφιλους δίνοντας έναν ξεχωριστό φασαριόζικο ρυθμό με τα τύμπανα τους.
Μετανάστης (Clandestino), ακτιβιστής και βασιλιάς του Bongo ο Μανού είναι ένας καλλιτέχνης με πατρίδα τη μουσική.
Τραγουδάει στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γαλικιανά, τα ισπανικά και τα αραβικά δίνοντας ένα πολύ δυνατό show πάνω στη σκηνή.
Επαναστάτης με αιτία πάντοτε κατέκρινε κάθε μορφή εξουσίας μέσα από τους πολιτικοποιημένους στίχους του.

Από τις σπουδαίες μέρες των Mano Negra ο Manu Chao λόγω της ιδιαίτερης φύσης του ως καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία, χωρίς να διαφθαρεί ούτε στιγμή.
Αντίθετα συνέχισε να μάχεται μέσα από τα τραγούδια, τις ιδέες και την εν γένει στάση του ενάντια στην αδικία και τις κοινωνικές ανισότητες.

Από τη reggae στο punk και από τη rock σε ethnic φόρμες η μουσική του Manu Chao είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών και μουσικών ειδών, με τη χαρακτηριστική φωνή του να συμπαρασύρει κάθε θεατή. Τα τραγούδια του λατρεύτηκαν αμέσως από το κοινό μετατρέποντας τον Chao σε ένα φαινόμενο για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία.
Κάθε του εμφάνιση μπορεί να χαρακτηριστεί σα μια live εμπειρία ζωής!

Ο Manu ξανάφερε την ισπανόφωνη μουσική στο προσκήνιο και μέσα από τους προσωπικούς του δίσκους δε σταμάτησε στιγμή να πειραματίζεται δίνοντας στους fans του περισσότερους από ένα λόγους για να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να σταματήσουν να καταπίνουν αμάσητα όσα προσφέρει αφειδώς η κοινωνική πραγματικότητα. Μουσικός του δρόμου, αντιρρησίας συνείδησης, «τρελός» σε ένα κόσμο γνωστικών, hippy μιας άλλης εποχής, ο Manu Chao είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά πρόσωπα του σήμερα. O χαρισματικός καλλιτέχνης μαζί με το συγκρότημα του θα βρεθούν λοιπόν, στις 23 Ιούνιου 2014 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεσηκώνοντας τους φίλους τους από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία! 

Te gustas?

Οι πόρτες ανοίγουν: 18.00
DJ SPERY on stage: 18:30-19:40
Baildsa on stage: 19:55-20:3
Active Member on stage: 20:50-21:3Manu Chao La Ventura on stage: 22:00-00:45

Tο ταμείο που βρίσκεται στο Λιμάνι στην οδό Σαλαμίνας & Αβέρωφ  θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις: 13:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 € (έχουν εξαντληθεί), μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 16 € (έχουν εξαντληθεί) και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19€ 


Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη
(NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ) Ticket House, Πλ. Αριστοτέλους 5
Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ. 2310 264880
Stereodisk, Aριστοτέλους 4, Τηλ. 2310 262912

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ.: 210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:  
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

57