DUSTERS live στο Rainbow

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, οι Dusters επιστρέφουν μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους για ένα δυνατό live στο Rainbow με πάθος αλλα όπως πάντα με πολλές εκπλήξεις!

Με περισσότερα δικά τους κομμάτια από κάθε άλλη φορα οι Dusters θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τον κόσμο αλλα και να δώσουν ακόμη μια γεύση για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά που ειναι υπο επεξεργασία. Διασκευές μεγάλων επιτυχιών εννοείτε πως δεν θα λείψουν! Οποτε μην λείψετε ούτε εσείς! Μαζί τους θα είναι για άλλη μια φορα οι “ακουστικοί” Rock In Buds!

Περισσότερα..

Οι Dusters είναι μία Hard Rock μπάντα από την Αθήνα, με μουσικές επιρροές από τα group των 80s (Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden). Οι Dusters σχηματίστηκαν από τον Βασίλη (Drums) και το Λευτέρη (Rhythm Guitar) το 2012. Άμεσα στο σχήμα, προστέθηκαν οι Αποστόλης (Bass) , Χρήστος (Lead Guitar) και Δήμητρα (Vocals) και το group ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως cover band. Μετά από αρκετές live εμφανίσεις τους, οι Dusters ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους τραγούδια, για να ολοκληρώσουν το δικό τους setlist. Στο στάδιο αυτό δημιουργούν τα δικά τους νέα rock τραγούδια, βασισμένα στις δικές τους ιδέες και το πάθος τους για τη μουσική…

Drums : Vasileios
Guitar : Christos
Bass : Apostolis
Vocals : Dimitra
Guitar : Lefteris
https://www.facebook.com/dusters.athens

Οι Rock In Buds δημιουργήθηκαν το 2012 ως μια “acoustic” μπάντα. Στο ρεπερτόριο τους περιλαμβάνονται κυρίως διασκευές αλλα και δικά τους κομμάτια. Σε ένα ακόμη live υπόσχονται ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να ικανοποιήσουν ακόμη και το ποιο απαιτητικό αυτί!

Flute-Vocals : Madeleine Harcourt
Rythm Guitar-Vocals : Madw Delirium
Lead Guitar : Dimitris Hatzis
https://www.facebook.com/RockInBuds?fref=ts

151