HARTMANN: “The Best Is Yet To Come”

Παλαιός γνώριμος ο OLIVER HARTMANN από το καλοκαίρι του 2004, όταν δημιούργησε την ομώνυμη μπάντα και ηχογράφησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο.

Μέχρι τότε ήταν ένας πολύ γνωστός και αξιολογότατος τραγουδιστής για την μπάντα των power metallers AT VANCE στα τέλη των 90s κυκλοφορώντας μαζί τους 4 δίσκους και έχοντας συμμετοχή στο σχήμα TOBIAS SAMMET’S AVANTASIA, καθώς και συμμετοχές και σε άλλα μεταλλικά groups.

Συμπαραγωγός με τον γνωστό και μη εξαιρετέο SASCHA PAETH στα GATE STUDIOS/GERMANY ηχογράφησε το “OUT IN THE COLD” που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2005 και οι κριτικές σε πολλά μουσικά περιοδικά το χαρακτήρισαν ως κυκλοφορία του μήνα. Συνολικά έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους και ένα live cd/dvd , από τα οποία κατά τη γνώμη μου αυτό που ξεχωρίζει είναι το “Balance” του 2012.

Μετά λοιπόν από 7 χρόνια  η συλλογή “THE  BEST IS YET TO COME” συγκεντρώνει τα καλύτερα και δημοφιλέστερα κομμάτια από την καριέρα της μπάντας. Ξεχωρίζουν το “Brothers” (ζωντανή ηχογράφηση με τον Tobias Sammet) και η εξαιρετική διασκευή στην σύνθεση των TEARS FOR FEARS, “SHOUT”.

Εν κατακλείδι, για κάποιον που δε γνωρίζει τόσο καλά τον καλλιτέχνη, είναι μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσει το ύφος και τη μελωδική πλευρά του. Oι υπόλοιποι δοκιμάστε το καλύτερο έργο της μπάντας: το “Balance” για σίγουρη επένδυση! Καλό φθινόπωρο!

466