REDRUM: live στη Θεσσαλονίκη

H C.S. Management & Promotions σε συνεργασία με το RockAces Online Radio Παρουσιάζει:

Redrum
Με την κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ και στα τέλη του Ευρωπαϊκού τους Τour 2013 οι Redrum επισκέπτονται για άλλη μια φορά τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τον καινούριο τους δίσκο “Victims Of Our Circumstances” το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 στο Eightball Club καθώς και τραγούδια απο το ντεμπούτο τους άλμπουμ “No Turning Back” (Heart to Heart, Judgement Day, Rise Up) και άλλες γνωστές συνθέσεις του τραγουδιστή της μπάντας Michael Bormann.

Jailcat
Οι Jailcat είναι ένα Hard Rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη.
Στα πρώτα του βήματα, έπαιξε πολλά lives, με αξιοσημείωτες στιγμές τις συναυλίες με τους Star Star (US/GR), Wig Wam (NO) και Faster Pussycat (US), αποσπώντας πολύ καλές κριτικές για την εμφάνιση και την ενέργεια του πάνω στη σκηνή.

Το συγκρότημα θα καλωσορίσει το νέο μέλος του, Nick Grey, και θα παίξει τραγούδια από το ομώνυμο EP καθώς και από το επερχόμενο album του, το οποίο ηχογράφησε στην Αγγλία με τον παραγωγό Chris Tsangarides (Judas Priest, Thin Lizzy, Ozzy, Gary Moore).

Αυτή την περίοδο, το album βρίσκεται στα τελικά στάδια της ολοκλήρωσής του (mixing, mastering) και το συγκρότημα προετοιμάζεται για την προώθησή του.

Silent Commitment
Οι Silent Commitment δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2005 από τους Γιάννη Νάτσκο (Bass Guitar) και Ιωάννη Αμανατίδη (Electric Guitar-Composition) στην Αριδαία Ν Πέλλας. Το μουσικό ύφος του σχήματος είναι hard rock με μεταλλίζοντα και progressive στοιχεία. Το 2013 τους βρίσκει να ηχογραφούν το πρώτο τους cd στην Θεσσαλονίκη με την επιμέλεια του Κυριάκου Βασδόκα (Crosswind). Τους Silent Commitment απαρτίζουν πολύ σημαντικοί μουσικοί της Θεσσαλονίκης όπως ο Βασίλης Τοπαλίδης (Great Gig, Horizon’s End, Take Cover Band, Redrum) στα φωνητικά, Νίκος Μπούμπας (Great Gig, Beta Testers, Redrum) στα πλήκτρα, και Μπάμπης Κατιρτζόγλου (Trio Confusion) στα τύμπανα. Φιλοδοξούν μέσα στο 2013 να τελειώσουν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους cd και να το προωθήσουν παίζοντας σε γνωστά festival ανά τον κόσμο. Οι Silent Commitment περιόδευσαν ανοίγοντας τις εμφανίσεις του Jeff Scott Soto στην Θεσσαλονίκη 25 Απριλίου, στην Σόφια και Μπουργάς (Βουλγαρία) στις 23 και 24/4 αντίστοιχα.

Ημερομηνια: 26 Οκτωβρίου 2013
Τοπος: Eightball Club (Πίνδου 1 , Λαδάδικα)
Οι πόρτες ανοίγουν: 8.00 μ.μ.
Τιμή εισόδου: 10ευρώ

Event: https://www.facebook.com/events/375992295840310/

Bands Contact:
Redrum
http://www.redrum-rocks.com/
https://www.facebook.com/RedrumOfficialGR

Kingdragon
http://kingdragon.gr/
https://www.facebook.com/KINGDRAGONBAND

Jailcat
http://jailcat.net/
https://www.facebook.com/Jailcat

Silent Commitment
https://www.facebook.com/pages/Silent-Commitment/190104610259?fref=ts

256