JOE SATRIANI: Νέο audio track

Ο Joe Satriani κοινοποίησε ένα νέο κομμάτι με τον τίτλο “Headrush” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο album “What Happens Next” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου του 2018 μέσω της Sony/Legacy Recordings.

Ο κιθαρίστας δήλωσε: “Είναι ένα τρελό, σχιζοφρενικό boogie κομμάτι με μια southern rock γέφυρα στη μέση. Δεν ήξερα αν λειτουργήσει σωστά, το demo ακουγόταν πραγματικά βλακώδες. Το έδωσα στον Chad (Smith, drummer των Chickenfoot και Red Hot Chili Peppers) λέγοντάς του “δεν ξέρω πως θα το κάνεις αλλά θέλω να ηχεί country-like”. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω με drumίστικους όρους, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να έχω πίστη στη δουλειά του και ο Chad το έκανε με έναν τρόπο που μόνο αυτός μπορεί.”

Ο Joe Satriani θα βγεί σε περιοδεία υποστήριξης του “What Happens Next” στις Η.Π.Α. τον προσεχή Ιανουάριο και Φεβρουάριο έχοντας στο πλευρό του τους John Petrucci (Dream Theater) και Phil Collen (Def Leppard) όπως επίσης και κάποια μεμονωμένα shows την Αγγλία τον Απρίλιο στα οποία εκτός του John Petrucci, θα συμμετέχει και ο κιθαρίστας Uli Jon Roth (πρώην Scorpions).

234