SUPERCHARGER: “That’s How We Roll”

Αν θέλεις να κάνεις ένα ξέφρενο party, με ωραίες παρουσίες, αρκετό αλκοόλ και να αποκτήσεις ωραία διάθεση, ή αν πρέπει να πάρεις ένα ωραίο αμάξι, μια ωραία παρέα και να χαθείς στο ηλιοβασίλεμα με τερματισμό το οπουδήποτε και θέλεις να ευχαριστήσεις την αίσθηση της ακοής σου και γενικά να ντύσεις την όλη κατάσταση με μια ωραία μουσική, αυτό είναι το cd που πρέπει να βάλεις στο Cd player σου!

Οι Δανοί Supercharger, με τη δεύτερη δουλειά τους, προσπαθούν να μας πείσουν πως πρέπει να ροκάρουμε αν και… μεταξύ μας (που λέει ο λόγος), ναι μεν είναι δυνατό και δεμένο ως άλμπουμ, αλλά μετά από αρκετή ώρα σε κουράζει και πέρα από τη party διάθεση που βγάζει, είναι αρκετά “επίπεδο” χωρίς τη στιγμή που θα σε μαγέψει! Ο ήχος τους είναι κάπως πιο mainstream απ’ ότι το ντεμπούτο τους, αν και ακόμη ακροβατούν στη κόψη του βρώμικου southern rock ‘n roll!

Βέβαια, είναι πολύ νέα μπάντα ώστε να τη κρίνει κανείς σκληρά και μάλιστα θα πρέπει να τους αναγνωρίσει κανείς το γεγονός, ότι έπαιζαν μουσική για πάρτη τους 2-3 χρόνια πριν αποφασίσουν να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη δουλειά! Επίσης, στα δώδεκα κομμάτια δεν υπάρχει ούτε μία μπαλάντα, κάτι που το ίδιο το συγκρότημα αποφάσισε να γίνει, ώστε να μην αποδυναμώνεται ο δίσκος σε κανένα σημείο..

Ενδώστε μόνο αν βρίσκεστε στις παραπάνω καταστάσεις, μιας και το “That’s how we Roll”, λειτουργεί άψογα ως soundtrack!

Μιχάλης Κανακουσάκης

439