OF LEGENDS: “Stranded”

Λίγα είναι τα λόγια που μπορούμε να ξεστομίσουμε για το Stranded” των Of Legends αφού μετά θα αρχίσουμε τους πλεονασμούς και θα κάνουμε ότι και ο δίσκος.

Πρόκειται για ένα μετριότατο hardcore δίσκο… Τα δέκα του κομμάτια φαίνονται σαν ένα, διαχωρισμένο σε κεφάλαια που τελικά είναι ίδια. Φυσικά είμαι αναγκασμένος να μην μιλήσω γι’ αυτό το ένα τελικά κομμάτι του “Stranded”. Ο δίσκος πάσχει από άποψη ποιότητας σε συχνότητα ήχου και ταχύτητας. Η τελευταία μάλιστα έχει αρρυθμίες συνεχώς.

Τα φωνητικά καλύτερα να ήταν τα backing vocals. Από αυτά που ακούς για λίγο σε μια κομματάρα και λες “αυτό να μην είχε..” . Κι όμως θα ήταν καλύτερα. Πάντως εμένα μου κίνησε την περιέργεια το ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Ben Weinman (κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των The Dillinger Escape Plan) και Tim Smith (manager των Atreyu) τόσο πολύ ώστε να γίνουν manager τους με αποτέλεσμα να το ακούσω και δεύτερη φορά για να σιγουρευτώ.

Και σιγουρεύτηκα. Μέτριος ημιhardcore και άλλο τόσο deathcore δίσκος από μια αταίριαστη μεταξύ της νέα μπάντα που δεν νομίζω κι όλας να ακούσω το επόμενο album της.

438