2 SMOKING BARRELS: Είναι μίλια μακρύς ο δρόμος

Έβαλε ο Θεός το χέρι του λοιπόν, και οι δύο αχαρακτήριστοι τύποι γλιτώσαν τα ρεζιλίκια αφού οι Mani Deum αποφάσισαν να παίξουν ζωντανά και ακουστικά στο στούντιο του M-word Web Radio και την εκπομπή 2 Smoking Barrels.

Αν και κατάφεραν να απαγάγουν τους 3 εκ των 5 Mani Deum, δεν μπόρεσαν να δείξουν ότι είναι τα καθαρά αφεντικά του χωριού και οι Mani Deum σχεδόν κατέλαβαν την εκπομπή. Ακούστε και κρίνετε! Η αγχόνη πάντως άδεια δε θα μείνει στην πλατεία δίπλα στην εκκλησία!

LINK

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου δρόμο μεγάλο δρόνο θα διανύσεις! Έτσι είπε η ζητιάνα-μάγισσα που διάβασε την κοπριά των αλόγων του Χάρη Ζερβού και του Κυριάκου Παλίλη. Λες και ήξερε η “σάπια” πως στόχος της επόμενης “απαγωγής” είναι οι The Road Miles που θέλουν, δε θέλουν θα βρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο στο M-word Web Radio, ξερνόντας τα μυστικά τους στα αυτιά μας (ίου…τη χάλια εικόνα!). 
Οι The Road Miles κυκλοφόρησαν το LΡ τους “Gold and Shadows” (review) και θα έχουν το release show τους στις 30 Ιανουαρίου (FB Event).

Πάντα στον M-word Web Radio, οι 2 Smoking Barrels (FB Event). Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η αστρική συνεργασία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο κατάκτησης του γαλαξία, Tape Wars. 17 δεκεμβρίου θα είναι εδώ! Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

98