Ο Bret Nybo κυκλοφορεί το “Life Revisited”, ένα άλμπουμ με κινηματογραφικές εικόνες και κλασικούς ροκ τόνους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Bret Nybo κυκλοφορεί το “Life Revisited”, ένα άλμπουμ με κινηματογραφικές εικόνες και κλασικούς ροκ τόνους
Το νέο άλμπουμ του Bret Nybo “Life Revisited” μόλις κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου 2022. Ο Bret κάνει μια σοβαρή προσωπική αναμόρφωση στο πρώτο του άλμπουμ. Τραγούδησε ξανά και έπαιξε ολόκληρο τον δίσκο, καθώς και πρόσθεσε τέσσερα νέα κομμάτια. Το “Life Revisited” είναι στην πραγματικότητα ένα ριμέικ του πρώτου άλμπουμ του Bret, “Life and Other Twisted Tales”.

Στον Bret αρέσει επίσης το Old Time Radio. Έχει πάθος όχι μόνο για τη μουσική, αλλά και για τις ιστορίες που λένε. Ως αποτέλεσμα, η νέα κυκλοφορία του Bret, “Life Revisited”, περιλαμβάνει πολλά κλιπ Old Time Radio από τα οποία θεωρεί μερικούς από τους σπουδαίους, συμπεριλαμβανομένων των Boris Karloff, Vincent Price και Peter Lorre.

“Life Revisited”:

https://spoti.fi/3FYHDah

«Έμαθα πολλά περισσότερα για τη μουσική και την παραγωγή από εκείνη την κυκλοφορία», είπε ο Bret. Ως αποτέλεσμα, έκανα μια πλήρη αναθεώρηση αυτού του άλμπουμ και πρόσθεσα επίσης τέσσερα νέα κομμάτια.

Ως αποτέλεσμα, η μουσική τους πέφτει κάπου ανάμεσα στο κλασικό και το πειραματικό ροκ. Σύμφωνα με τον Bret, γράφει μουσική με το ένα πόδι φυτεμένο στην κλασική ροκ εποχή και το άλλο φυτεμένο στους ήχους του σήμερα.

Γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1964, ο Bret Nybo είναι ένας καλλιτέχνης που μπαίνει επίσημα στη μουσική σκηνή το 2021. Ο Bret πάντα του άρεσε να γράφει και να παράγει μουσική, ως αποτέλεσμα, ο Bret ξεπερνά το μουσικό του ταξίδι δημιουργώντας όχι απλώς ένα άλμπουμ, αλλά και μια ιστορία περιπέτεια για τη ζωή.

Official music video “Life Revisited”:

231