Live 03/03/24 Noiz Ritual+Evil Justice and Pretend We Are Dead @Blackbird bar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Sunday, March 3rd, Noiz Ritual join forces with Pretend We Are Dead and Evil Justice to deliver a night full of rock vibes at the Blackbird Underground Music Scene in the heart of Athens.

Doors open 20:30

Show starts at 21:30

Εισιτήριο στην πόρτα: 10 ευρώ με μπύρα
Προπώληση: 8 ευρώ με μπύρα

Noiz Ritual:
Οι Νoiz Ritual είναι ένα 4+1μελές συγκρότημα που σχηματίστηκε με μια αποστολή:. Να κάνουν το καμός, ενωμένοι από την κοινή τους νοσταλγία για τη μουσική σκηνή της grunge των 90s και του alternative rock and nu metal των 2000s. Με ένα ευέλικτο μοντέλο τηλε-εργασίας, ένα μέλος του συγκροτήματος μένει μόνιμα στη Σιγκαπούρη και κάνει αιφνιδιαστικές εμφανίσεις όταν βρίσκεται στην Ελλάδα για τουρισμό. Και να που λοιπόν οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν, ο Δίας έκατσε πάνω στην Αφροδίτη, ο Ερμής γύρισε από τη βόλτα που είχε κάνει για να πάρει τσιγάρα, οι διακοπές του Ηλία ταυτίστηκαν με το συναυλιακό πρόγραμμα της μπάντας, και η μπάντα είναι έτοιμη να σκορπίσει θόρυβο και μπουρμπουλήθρες.

Embrace the Noiz! Join the Ritual!

Facebook: https://www.facebook.com/noizritual
Instagram: https://www.instagram.com/noizritual
Youtube: https://www.youtube.com/@noizritual

Pretend We Are Dead:
Οι Pretend We Are Dead ειναι μια τετραμελής Alternative-Punk rock μπάντα απο την Αθήνα. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο Nothing is Permanent έκανε αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρομενα. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν νέο υλικό και πολλές λαιβ εμφανίσεις.

https://www.youtube.com/@pretendwearedeadband
https://www.facebook.com/PRETENDWEAREDEAD
https://www.instagram.com/pretendwearedead/

Evil Justic:
Οι Εvil Justice είναι μια μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε στη δύση του 2022. Με επιρροές από Thrash & Stoner metal, έχουν εισάγει έναν signature βαρύ ήχο με groove αλλά και σκοτεινά riffs.
Η μπάντα βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο studio για να ηχογραφήσει την πρώτη της δουλειά, αλλά θα κάνει μια μικρή στάση στην σκηνή του BUMS για να ξεφορτώσει το βαρύ της υλικό στα αυτιά των αθώων ακροατών.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100087778426942
https://www.instagram.com/eviljustice_theband/
https://www.youtube.com/@eviljustice1772

91