DEVILDRIVER: Νέο single και πρώτη ενδοσκόπηση στο ποιόν του “Dealing With Demons I”

NEWS

Με νέο βίντεο κλιπ και μία βαθύτερη ανάλυση της έμπνευσής πίσω από το διπλό τους άλμπουμ (του οποίου το πρώτο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου, από τη Napalm) μας υποδέχονται αυτό το μήνα οι Αμερικανοί melodic death metallers.

Το “Iona”, όπως εκμυστηρεύεται ο frontman Dez Fafara, αποτελεί μια αλληγορία για τη δυσκολία των ανθρώπων όταν είναι απαραίτητο να αποχωριστούν κάτι και να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους, πέρα από τη ζώνη ασφαλείας τους. Το ίδιο το κομμάτι είναι αυτοαναφορικό, αφού επισημαίνει πως ούτε αυτός μπορεί εύκολα να απαγκιστρωθεί από τη φαυλότητα αυτής της συμπεριφοράς.

Το συγκρότημα είναι πολύ περήφανο για το συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς θεωρεί πως τους αποτυπώνει στην καλύτερη δυνατή φόρμα τους και συνεχίζει να ανεβάζει την τ(ρ)αχύτητα ακόμη περισσότερο από το προηγούμενο single που προλόγισε το “Dealing With Demons I”, “”Keep Away From Me”.

Ο Fafara τονίζει για ακόμη μία φορά την ανάγκη που είχε το συγκρότημα να επαναπροσδιορισθεί και συμπληρώνει πως θα είναι η τελευταία φορά που θα καταπιαστεί με τέτοια στιχουργικά θέματα και πως θέλει να προχωρήσει σε μια πιο «ανοιχτόμυαλη» και σχετική με το σήμερα γραφή. Ήδη από το “Wishing”, οι Devildriver επιθυμούν να φανεί πως η μουσική ωρίμανση που θα ολοκληρωθεί με το “Dealing With Demons II” θα είναι σημαντική και καθαρτική για τους ακροατές αλλά και για τους ίδιους.

Το “Dealing With Demons Ι” θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου μέσω της Napalm Records. Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Steve Evetts σε συνεργασία με τον κιθαρίστα Mike Spreitzer. Το artwork είναι μια δημιουργία του Johnny Jones.

Υπενθυμίζουμε πως οι Devildriver είναι οι:

Dez Fafara – φωνητικά
Diego Ibarra – μπάσο
Austin D’Amond – τύμπανα
Mike Spreitzer – κιθάρες
Neal Tiemann – κιθάρες

Facebook: https://www.facebook.com/devildriver/
Website: https://www.devildriver.com/

212