CANCER BATS

TRIBUTE

Το φαινόμενο Καναδάς, όπως μ’ αρέσει να το αποκαλώ, είναι γνωστό.

Απίστευτα ποιοτικές μπάντες κυρίως στο underground, σε ολόκληρο το φάσμα του σκληρού ήχου. Μία εξ’ αυτών είναι και οι αγαπημένοι Cancer Bats, που μας έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση Arch Club στις 20/10/2023 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ). Οι Cancer Bats δημιουργήθηκαν το 2004 από τον Liam Cormier και τον Scott Middleton σε μια προσπάθεια συνδυασμού όλων των αγαπημένων τους συγκροτημάτων, από Refused και Entombed μέχρι και Black Sabbath.

Μουσικά μιλώντας, οι Cancer Bats κυμαίνονται στο χώρο του Hardcore Punk με πολλές southern και Sabbath-ικές επιρροές, ενώ παράλληλα τα ίδια μέλη έχουν δημιουργήσει και μια tribute band στους Black Sabbath. Δισκογραφικά οι Cancer Bats, έχουν κυκλοφορήσει 7 δίσκους, με τον τελευταίο το “Psychic Jailbreak”  που κυκλοφόρησε πέρυσι. Και ήρθαμε εδώ λόγω του επερχόμενου live τους να σας προτείνουμε τα απαραίτητα που πρέπει να ακούσετε πριν τους δείτε.

Τα απαραίτητα όπως τα αποκαλώ, δεν έχουν μπει με σειρά “προτεραιότητας”, αλλά από την μνήμη μου.

15) “Sabotage” (Beastie Boys Cover)

14) “Lucifer’s Rocking Chair”

13) “Pneumonia Hawk”

12) “Psychic Jailbreak”

11) “Hail Destroyer”

10) “The Sorceress”

9) “Harem of Scorpions”

8) “Lonely Bong”

7) “Bricks and Mortars”

6) “R.A.T.S.”

5) “Friday Night”

4) “True Zero”

3) “Arsenic in the Year of the Snake”

2) “Brightest Days”

1) “Winterpeg”

817

Avatar photo
About Χριστόφορος Τριήρης 30 Articles
Γέννημα-θρέμμα των 00ς (με ότι συνεπάγεται αυτό), λάτρης του punk και του -core - από όπου και να προέρχονται-, του ρεαλισμού και της πολιτικής φιλοσοφίας. Πλέον και wannabe "κριτής" του ακραίου ήχου, θα πάει πολύ καλά αυτό, μπορεί και όχι. Δεν μας ενδιαφέρει όμως.