The Holy Trinity guitar project στο Remedy Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Το REMEDY club περήφανα παρουσιάζει:

The HOLY TRINITY Guitar Project
Στις 2, 9 και 23 Μαϊου

Συνεχίζοντας την ανάδειξη projects που διακατέχονται από πρωτοτυπία και έμπνευση, το team του REMEDY club παρουσιάζει τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα δημιουργία του πρώτου rock super group, με τη σύμπραξη 6 κορυφαίων μουσικών της εγχώριας (και όχι μόνο) σκηνής. Τρεις απόλυτοι guitar heroes, ένα συναρπαστικό rhythm section και μια μαγική keyboard οπτική, σε ένα ξεχωριστό, απρόσμενο πάντρεμα styles και δεξιοτεχνίας.

Οι Χριστόφορος Κροκίδης, Σίμος Κοκαβέσης και Τάσος Σοκορέλης, κιθαρίστες με ιδιαίτερο ο καθένας ύφος, συγκροτούν το “ελληνικό G3”, έχοντας συνοδοιπόρους τρεις ακόμη διάσημους μουσικούς: Γιώργος Φακανάς (μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (τύμπανα) και Τόλης Κόκκινος (keyboards).
Έχοντας διαγράψει άπαντες εντυπωσιακή πορεία σε δισκογραφικό/ συνθετικό/ εκτελεστικό επίπεδο (συνεργαζόμενοι με μεγάλα ονόματα σε Ελλάδα και εξωτερικό), οι συμμετέχοντες στο HOLY TRINITY project, θα μαγέψουν το κοινό σε 3 εμφανίσεις στο REMEDY club (2, 9 και 23 Μάη).

Λατρεμένα, διαχρονικά κομμάτια/ ύμνοι από τον ευρύτερο χώρο του rock, φιλτράρονται και αναδομούνται μέσα από το πρίσμα της πείρας και της δεινότητας των μελών του HOLY TRINITY, σε μια έκρηξη πρωτοτυπίας και νεοφανούς άποψης.

Εϊσοδος : 10€ + Ποτό

Ώρα έναρξης: 22:00

***Στις τρεις πρώτες εμφανίσεις του HOLY TRINITY guitar project, την θέση του Τόλη Κόκκινου στα keyboards θα καλύψει ο Θανάσης Τσαουσέλης.***

Remedy Club: Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο, τηλ.: 210 2818543, 6977679982
More info: www.facebook.com/RemedyClubGR
Event page

163