LOCK 'N' LOAD: “Lock 'n' Load”

Είμαι μεγάλος οπαδός της μουσικής rock αποκέντρωσης. Όταν εμφανίζονται μπάντες από πόλη εκτός των 2 μεγάλων της χώρας χαίρομαι πολύ!

Θέλω η μουσική που αγαπάω να εκτείνεται από πινέζα σε πινέζα.

Οι Lock ‘n’ Load είναι από την Άρτα και χτίζουν το δικό τους γιοφύρι.

Τετραμελές σχήμα και με έντονη αγάπη στο παραδοσιακό rock ‘n’ roll, το οποίο επικρατεί στη μουσική του σε πιο σύγχρονη alternative μορφή.

Ξεκινάω. Στα συν, το ότι δεν σε χαλάει κάποια αποτυχημένη προσπάθεια εκφοράς της αγγλικής. Τα λέει καλά ο Γιώργος.

Τα κομμάτια είναι ευχάριστα και σωστά δομημένα με το πρώτο “Take my heart away” να σε βάζει στο κλίμα δυνατά. Στο δεύτερο (“Lovely City”) λίγο κάπου μου μπατάρισε η παραγωγή, που δεν έδενε με το πρώτο track, αλλά στο τρίτο η The Cult ατμόσφαιρα, μπλεγμένη με αχνά heavy rock θέματα, με φτιάχνει και πάλι (“Ι Know you wanna rock ‘n’ roll”).
To garage revival πιάνει δουλειά στο όμορφο “Blame whatever you want” και το μπάσο του Ορέστη δείχνει πόσο η μπάντα στηρίζεται πάνω του στο “Lock ‘n’ Load”, που ίσως και να είναι το καλύτερο κομμάτι του album, με μοναδική funky γκρούβα να περικυκλώνει το κομμάτι!

Να μην μακρηγορώ μιας που στο τέλος του κειμένου μπορείτε να πατήσετε το link για το bandcamp και να το ακούσετε και μόνοι σας και να δείτε πως υπάρχει ακόμα μια ελπίδα για τη μουσική μας.

Χώρος για βελτίωση υπάρχει πολύς και φαίνεται πως θα δουλέψουν πολύ, όμως ήδη δείχνουν καλά σημάδια για το μέλλον και αν το ντεμπούτο τους είναι αυτό, από τώρα ζητάω το επόμενο και γιατί όχι να κάνουν λίγη παρέα με τους εξαιρετικούς Θεσσαλονικείς Overpower.

Όσοι αρχές Αυγούστου (2-3) είστε κοντά στη Δράμα, να πάτε στο Fuzztastic Festival να τους δείτε και ιδίοις όμασι. 

Υ.Γ. Τα “Octopuss” και “(N)everchanging” με έκαναν να κοιτάξω αν κατά λάθος έχω βάλει άσχετο κομμάτι στη λίστα. Space και weird! Σηκώνω αντίχειρα.

locknload.bandcamp.com

460

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.