Οι White Hills (Thrill Jockey) τον Σεπτέμβριο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι WHITE HILLS για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο !!!

Λίγο μετά την συμμετοχή τους στο soundtrack της νέας ταινίας του Jim Jarmusch “Only lovers left alive” και έχοντας νέο δίσκο στις αποσκευές τους, το εκπληκτικό “So you are…So you ll’ be”, – υπογράφει ο Martin Bisi (Sonic Youth, Brian Eno, Swans) – οι White Hills καταφθάνουν στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για δύο μοναδικές συναυλίες !!!

Το space rock trio από την Νέα Υόρκη θα βρεθεί την ΚΥΡΙΑΚΉ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ στην ΑΘΉΝΑ και την σκηνή του SIX DOGS, ενώ την ΔΕΥΤΈΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ ανηφορίζει για ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ για μια εμφάνιση στo EIGHTBALL CLUB.

Το rock n roll των White Hills δεν οριοθετείται εύκολα παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν σπεύσει να προσδιορίσουν μερικώς τις συντεταγμένες του – Fuzzed Out Motorik Spacerock.
Ήχος ολοκληρωτικά βρώμικος που ακολουθεί όμως πιστά μια Avant-garde αισθητική, φλερτάροντας με αναφορές αμιγώς κινηματογραφικές. Πνευματικά παιδιά των Hawkwind, των Mudhoney και των Stooges, έχουν βρει καταφύγιο στην επιλεκτική “Thrill Jockey Records”, κυκλοφορώντας από το 2005 ασταμάτητα δίσκους-διαμάντια, ενώ αξιοσημείωτες παραμένουν και οι εκρηκτικές τους εμφανίσεις, μία εκ των οποίων αποτυπώνεται στο “Live at Roadburn 2011”.

Special Guests στις εμφανίσεις τους επί ελληνικού εδάφους οι THIS IS NOWHERE στην ολοκαίνουργια “εκδοχή” τους που ακούει στο όνομα “Turn On Tune Down Drop d” που θα κυκλοφορήσει μέσω της νεοσύστατης “Hands In Sand”

INFO:
ΚΥΡΙΑΚΉ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ
WHITE HILLS + THIS IS NOWHERE
SIX DOGS (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Τηλ: 210
3210510)
Οι πόρτες ανοίγουν 21:00 / Έναρξη 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.
Προπώληση: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42. Τηλ:
210 3608366) και ηλεκτρονικά μέσω Viva.gr
http://www.viva.gr/tickets/music/white-hills/ [1]
Διοργάνωση: P90 Events

ΔΕΥΤΈΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ
WHITE HILLS + THIS IS NOWHERE
EIGHTBALL CLUB (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Οι πόρτες ανοίγουν 21:00 / Έναρξη 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.
Προπώληση: 13 ευρώ (Περιορισμένος
αριθμός/Διαθέσιμα από το δισκοπωλείο
Λωτός, Σκρα 7).
Διοργάνωση: Melotron & You Trip Me Up

150