DEAD COWBOY'S SLUTS: “The Hand of Death”

Ντεμπούτο άλμπουμ από τη Γαλλία έπεσε στα χέρια μου και με όνομα Dead Cowboy’s Sluts περίμενα κάτι πιο southern σε ήχο. Μια μυρωδιά σκόνης ερήμου και μπαρουτιού εξάσφαιρου Colt.

Ανταυτού, μύρισε αίμα ξεραμένο μετά από πολλαπλή δολοφονία σε ορφανοτροφείο. Οκ, υπερβολή το τελευταίο, μιας και μιλάμε για ένα συγκρότημα που παρουσιάζει έναν ήχο, που όπως οι ίδιοι λένε, επηρεασμένο από τους thrash ήχους της δεκαετίας του 90. Ρυθμοί Pantera, με Slayer-ικά riffs, ψήγματα Testament και φωνητικά, τα οποία είναι βγαλμένα θαρρείς από αιμομιξία σουηδικού death και αμερικάνικης εξαγωγής, τύπου Mudvayne με εμφανείς της πληγές που άφησε σε όλους η χροιά του Phil Anselmo.

Το “The Hand of Death” είναι ότι πρέπει για εσάς που δεν ψάχνεται σώνει και καλά κάτι το διαφορετικό, αλλά συνάμα, όχι κάποια αντιγραφή. Ευκολοάκουστο που σίγουρα μπορεί να συνοδεύσει κάποιο κάψιμο σε Playstation ή ακατάπαυστη ξιδοποσία.

Μεγάλες στιγμές στα “The Hand of Death pt.1”, “The Hand of Death pt.2” και “Backdraft”, που κλείνουν, μάλιστα το άλμπουμ και γενικά όμορφες ιδέες. Το εξώφυλλο, δε, μου θυμίζει εποχές Pestilence.

Δε θα το βάλω και στα τοπ της χρονιάς, αλλά δεν θα διστάσω να το προτείνω σε ανθρώπους που θέλουν να ακούνε τέτοιους ήχους.

492

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.