THY ART IS MURDER: Live στο An τον Ιούλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Thy Art is Murder…με λίγα λόγια ο καλύτερος και πιο επάξιος εκπρόσωπος του Deathcore! Από το 2006 η πορεία τους είναι περισσότερο στο δόμο παρά στην άνεση του σπιτιού τους στην Αυστραλία έχοντας κάνει εκτεταμένες περιοδείες ειδικά σε Ευρώπη και Αμερική φέρνοντας το extreme metal πιο κοντά στο μουσικό κοινό.

Με αφορμή λοιπόν το τρίτο τους LP Dear Desolation (2017, Nuclear Blast) έρχονται στην Αθήνα στις 11 Ιουλίου για να “κατεδαφίσουν” στο AN CLUB ότι απέμεινε από την προηγούμενη εμφάνισή τους, μιας και αυτή την φορά θα έχουν στα φωνητικά τον CJ.

Κινούμενοι στην γνωστή τους θεματολογία ενάντια στις ολοκληρωτικές ιδεολογίες και ιδεοληψίες του πλανήτη μας, θίγουν μεγάλο εύρος από προβλήματα όπως τα δικαιώματα των ζώων, ο πόλεμος και δίψα για εξουσία. Ο ήχος τους παραμένει σκληρός και ιδιαίτερος που αμέσως κάποιος ακροατής του είδους τους ξεχωρίζει. Για κάποιον που τους ξέρει καιρός να τους δει σε μια εξαιρετική φόρμα αλλά και για κάποιον που τώρα μαθαίνει αυτό το είδος ίσως είναι η καλύτερη μπάντα που θα μπορούσε να δει ζωντανά. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Fall of Order,οι Mask of Prospero και οι Skybinder.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30 . 

Εισιτήρια προπώλησης είναι διαθέσιμα από τα παρακάτω σημεία:
-METAL ERA, Εμ.Μπενάκη 22
-FULL MOON, Θεμιστοκλέους 42, Εξαρχεια
-RHYTHM RECORDS, Εμ. Μπενάκη 74
-FULL MOON (Μοναστηράκι), Νορμανου 7

249