GEORGE & G.: “So Much To Say”

Ο George Grunwald κατάγεται απο την Πολωνία, μεγάλωσε στην Σουηδία και έζησε τα νεανικά του χρόνια στην Νέα Υόρκη. Σε νεαρή ηλικία έμαθε πιάνο, ο πατέρας του ήταν μουσικός, και στα δεκαέξι του άρχισε να ασχολείται με την κιθάρα και ήδη έγραψε το πρώτο του τραγούδι!

Στις αρχές των 80’ς μετακόμισε στις Η.Π.Α. όπου άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική. Εκεί γνώρισε αρκετούς session μουσικούς και ανέπτυξε τις μουσικές του δυνατότητες. Οι επιρροές του αρκετές, και κυρίως οι Toto, The Eagles, Journey και Christopher Cross. Στην συνέχεια γύρισε στην Σουηδία όπου μένει μέχρι σήμερα. Στην δεκαετία των 90’ς εργάστηκε ως παραγωγός και session μουσικός σε αρκετά project.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο τώρα και στην κυκλοφορία του “So Much To Say”, του οποίου η εγγραφή και παραγωγή κράτησε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο “So Much To Say”, ο George είχε την βοήθεια απο έναν μεγάλο αριθμό guest φίλων και ηχογραφήθηκε σε Δανία, Σουηδία και Πολωνία! Τα δεύτερα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στα στούντιο του Bill Champlin στο Los Angeles.  Αυτό που θα ακούσουμε λοιπόν στο album είναι ένα σφιχτοδεμένο και μελωδικό AOR με αρκετές επιρροές westcoast καθώς επίσης και κάποιες πιο pop-rock πινελιές που θα κάνουν τους fan του είδους να χαμογελάσουν από ευχαρίστηση!

400