DEMONAZ: “March of the Norse”

Ο σαραντάρης Harald Nævdal, ή αλλιώς Demonaz, των Immortal προσφέρει τώρα τον πρώτο προσωπικό του δίσκο. Στο νέο αυτό project τον πλαισιώνουν τα μέλη των I….

Στους Immortal δεν θα βρίσκαμε τα riff των Demonaz. Κι όμως οι δύο μπάντες δεν διαφέρουν αφού ο ίδιος είναι το μυαλό που κινεί τα νήματα και στα δύο αυτά στρατόπεδα και τα πάει πολύ καλά. Το “Μarch Of The Norse” δίνει τον αέρα του ονόματός του και στον ήχο του αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα στις δουλειές του αγαπημένου black μουσικού.

Η μουσική του “March Of The Norse” και η σύζευξη του black με το heavy μου θύμισαν τους Sarke. Τα φωνητικά μάλλον υστερούν βέβαια της μουσικής αλλά ταιριάζουν καλά. Συνθέσεις και στιχουργία είναι στα standards που μας έχει συνηθίσει ο Demonaz και από εκεί και πέρα αρκεί η πολύ καλή σύνθεση της μπάντας για να φέρει το όλο έργο σε πέρας.

Σε περίπτωση που γινόταν κανένα αστείο και έμπαιναν και πλήκτρα θα μπορούσε να βγαίνει και ως περισσότερο επικός ο δίσκος αλλά τότε μάλλον θα επισκίαζε τα φωνητικά. Πάντως με το “March Of The Norse” έχουμε μια ακόμα άψογη δουλειά του Demonaz που απλά δεν φτάνει αυτή στους Immortal.

358