36- Talk To My Ass

-Μία, δύο μέρες χιόνισε και η Ελλάδα συμπεριφερόταν λες και βρέθηκε στο κέντρο μιας βιβλικής καταστροφής. Πάρα πολλές περιοχές δεν είχαν ρεύμα ενώ οι super απίστευτα εξελιγμένοι δρόμοι (για τους οποίους υποτίθεται πως πρέπει να πληρώνουμε διόδια) παραδόθηκαν στη μοίρα της μάνας γης.

Rock-a Parmezana
σερβίρει ο
Στέφανος Στεφανόπουλος

Steven Seagal & Thunderbox:
“Talk to My Ass”

-Μάπα η νέα τσόντα της Τζούλιας. Βλέπεις, στην προκειμένη περίπτωση δεν ασχολήθηκε το πανελλήνιο για το εάν είναι αυθεντική και με τη συναίνεσή της, με αποτέλεσμα να περάσει σχεδόν απαρατήρητη. Καλύτερα να κυκλοφορούσε το “Μια Νύχτα στο (Πολεμικό) Μουσείο”… πιο ενδιαφέρον θα ήταν!

-Οι Manowar ξαναμπαίνουν στο studio για να συνεχίσουν το πολυαναμενόμενο (;) “Hammer of the Gods”… Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Το να επαναηχογραφούν παλαιότερες δουλειές τους, ή το να προσφέρουν καινούριες. Τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση ξέρεις και τι να περιμένεις!

-Reunion λέει ετοιμάζουν οι The Darkness… Γιατί; Σε πόσους έλειψαν δηλαδή;

-Η αλήθεια είναι πως δεν είχα την τιμή να παρακολουθήσω το The Real Housewives of Athens, αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω ιδιαίτερα ευαίσθητο στομάχι σε ότι αφορά τα σκουπίδια. Όπως δε μου αρέσει να τα τρώω, έτσι δε μου αρέσει και να τα βλέπω. Από αυτά που διάβασα όμως, οι πρωταγωνίστριες αντικατοπτρίζουν με μεγάλο ρεαλισμό την καθημερινότητα μιας “αληθινής νοικοκυράς”. Όλες οι μανάδες στην Ελλάδα συμπεριφέρονται λες και βγήκαν από το Sex & the City και μετά κόβουν φασολάκια. Συγχαρητήρια λοιπόν στις αργόσχολες που επιδεικνύουν οn air το αληθινό πρόσωπο της κοινωνίας μας… Μας ανοίξατε τα μάτια!

rocka36b

-Ε ρε λύσσα κακιά με τον Κυνόδοντα! Το σενάριο αντιγραφή από το “El Castillo de la Pureza” του 1973, μόνο που εδώ συναντάμε ξύλινους διαλόγους και μέτριες ερμηνείες. Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε στην Ελλάδα πως ότι εμπεριέχει ιδιότυπες σκηνές πορνό και κυλάει αργά δεν είναι απαραίτητα κουλτούρα….

-Για δεύτερη φορά αποχώρησε ο Matt Barlow από τους Iced Earth, αυτή τη φορά για να ασχοληθεί με την οικογένειά του. Εντάξει, τον δικαιολογώ εν μέρει, μιας και η μπάντα έχει να κυκλοφορήσει καλό δίσκο πάνω από δώδεκα χρόνια, και μιας και δεν έπιασε εμπορικά η προ λίγων χρόνων επιστροφή του, είπε να κάτσει σπίτι του. Άντε να παίρνουν σειρά και τόσοι άλλοι που ασελγούν στο όνομά τους και βασίζονται απλά στη φήμη τους…

-Στην εντελώς βλαμμένη διαμάχη μεταξύ Portnoy και Dream Theater, δε μπορώ να καταλάβω όσους τάσσονται υπέρ των Theater. Όταν δηλαδή ένας από τους κινητήριους μοχλούς σου θέλει να κάνει ένα διάλειμμα ώστε να ξεκουραστεί, εσύ του δίνεις τελεσίγραφο; Μια μικρή αποχή άλλωστε θα έκανε καλό στη μπάντα, η οποία θυμίζει φάντασμα

rocka36c

του ίδιου της του εαυτού. Το ότι έφυγε και ξαναγύρισε, βλακεία του, αλλά είναι αδιανόητο να υπάρξει δίσκος των Dream Theater με οποιονδήποτε άλλο πίσω από τα drums…

-Οι Skid Row θα βγάλουν ξανά δίσκο! Εάν είναι σαν το “Revolutions Per Minute” του 2006, να μου λείπει το βύσσινο!

-Έβγαλε στη φόρα και ο Κούγιας κάτι συνομιλίες που αποδεικνύουν την ύπαρξη (νέας) παράγκας… Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που νομίζει πως θα γίνει κάτι; Εγώ ακόμα θυμάμαι κασέτες με στησίματα αγώνων επί Κόκκαλη, οι οποίες μαγικά εξαφανίστηκαν. Κάπως έτσι θα γίνει και με τα εν λόγω cd. Αφήστε που παίζει να είναι προϊόν υποκλοπής και να τη βγάλει λάδι ο Μπέος. Ποιος το περίμενε πάντως, ε; Ο Μπέος! Υπεράνω υποψίας! Σε λίγο θα μας πείτε πως και οι Βαρδινογιάννηδες, Τροχανάδες, Ψωμιάδηδες και Κοκκαλαίοι είναι ύποπτοι… Πέφτω από τα σύννεφα σας λέω!

-Έληξε επιτέλους το θέμα με τους απεργούς πείνας της Υπατίας. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πάλεψαν και κέρδισαν μια σημαντική για αυτούς μάχη. Το δυσάρεστο είναι πως θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσουμε και όλοι οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι ανάλογο, γιατί από ότι φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος να δεχτεί κάποια αιτήματα η κυβέρνηση του Γιωργάκη.

-Οκ, η Kim Wilde ακύρωσε (και καλά έκανε), η προπώληση των Roxette πώς να πηγαίνει άραγε;

Δημοσιεύθηκε στις 14/03/11

ΥΓ: ΥΓ πάλι Iron Maiden; πάλι Mastodon; πάλι Moby;

rocka36d

Η παρούσα στήλη έχει ως στόχο την ψυχαγωγική ενημέρωση των αναγνωστών σε ότι αφορά τα κοινά, υπό ένα προσωπικό πρίσμα το οποίο δε συνάδει απαραίτητα με το σύνολο των συνεργατών του ROCKWAY.GR. Σε περίπτωση που κάποιος θίγεται από το εκάστοτε περιεχόμενο, παρακαλώ όπως προσπεράσει ή εκδηλώσει την ένστασή του με κόσμιο τρόπο μέσω του

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.