PHASE: “In Consequence”

Οι φάσεις της σελήνης είναι πάντα τόσο διαφορετικές, αλλά πάντα το ίδιο μαγευτικές, όποια στιγμή κι αν τη πετύχεις και κοιτάξεις ψηλά τον σκοτεινό ουρανό! Και η Λαρισινή μπάντα είναι πολλές φάσεις μαζί.. όνομα και πράγμα!

Η psycho παρέα των Thanos, Alex και Dimitris κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα ήχο, αρκετά ακούσματα από διαφορετικά συγκροτήματα και να βγάλουν ένα μίγμα ψυχεδελικού rock που σε “πάει” όπου εσύ γουστάρεις! Ακουστέ το “Perdition” για παράδειγμα και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους και το ύφος τον κομματιών, φλερτάρει πολύ απαλά με stoner rock, αλλά και με πιο σύγχρονα space ακούσματα, όπως το “Hypoxia” για παράδειγμα. Τα υπόλοιπα κομμάτια “Ibidem”, “Static”, “Fire in the Head”, “The Man who Sold the World”, είναι δυνατά χωρίς όμως να ξεφεύγουν από το υπνωτικό και χαώδες παίξιμο της μπάντας!

Αν και μη λάτρης της ψυχεδέλειας, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν, αλλά θα περιμένω ακόμη περισσότερα από αυτούς στο μέλλον, μιας κι έχουν το υλικό μέσα τους ώστε να κάνουν όλους μας να ταξιδέψουν σε μουσικούς λαβύρινθους και μουσικές συχνότητες! Επίσης πολύ καλό το artwork, ονομαζόμενο ως “Tree of Li(f)e” ή “Lie”, όπως το προτιμάτε, αν και ίσως να είναι το ίδιο…

Μπορείτε ν’ ακούσετε κομμάτια τους μέσω youtube ή στην ιστοσελίδα τους στο my space!


400