THE SILENT RAGE: Νέο lyric video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο μας lyric video σχετικά με το κομμάτι μας “Between Harmony & Sorrow”, δεύτερο μετά το “Proselytize The Masses” που είχε προηγηθεί. Και τα δυο κομμάτια είναι από την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά, “The Deadliest Scourge”, η οποία κυκλοφόρησε επίσημα την 1η Ιουλίου 2016 από την Alone Records.



Το “The Deadliest Scourge” εμπεριέχει έντεκα συνθέσεις μοντέρνου power metal (καθώς και μια εισαγωγή) ενώ συμμετέχουν σε αυτό εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Apollo Papathanasio (Spiritual Beggars, ex-Firewind),  ο Yossi Sassi (Solo, ex-Orphaned Land), ο Vladimir Reshetnikov (Arkona, Rossomahaar) & Theophilos ο Θεόφιλος Κρητικός (Feel).

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν από τον Fotis Benardo (SiXforNinE, Melechesh, Inner Wish) στα Devasoundz Studios στην Αθήνα ενώ το εξώφυλλο αποτελεί δουλειά του Michal Karcz από την Parallel Worlds.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε το “Proselytize The Masses” παρακάτω.



Το “The Deadliest Scourge” είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε  digipack CD μέσα από την σελίδα της μπάντας στο bandcamp.

Φιλικά,
The Silent Rage

113