RETOX: "Ugly Animals"

Ντεμπούτο για τους καλιφορνέζους Retox, το οποίο κυκλοφορεί μέσω της Ipecac. Πρώτη απόδειξη λοιπόν για το ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη μπάντα. Τα παλικάρια επιδίδονται σε grind mathcore με punk επιρροές και στοιχεία noise, και για αυτόν ακριβώς το λόγο το Ugly Animals” έχει διάρκεια μόλις δεκατρία λεπτά, παρά τις έντεκα συνθέσεις του!

Άμα δε σε πείθει και αυτό για να σταματήσεις να διαβάζεις, τότε ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη, γιατί πολύ απλά, άπαξ και είσαι fan του είδους, οφείλεις να αγοράσεις την πρώτη δουλειά των Retox! Η μπάντα καταρχάς έχει μέλη από μπάντες όπως The Locust, Head Wound City, Holy Molar, All Leather, Some Girls, Swing Kids, Le Butcherettes, Cattle Decapitation, Struggle, The Festival of Dead Deer και The Crimson Curse. Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για όσους γνωρίζουν το ποιόν των παραπάνω σχημάτων. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για τον ήχο του group μέσω του EP που είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι και έχει ανέβει δωρεάν στο site τους (www.retoxrules.com). Προσοχή όμως: δεν απευθύνεται σε όσους απεχθάνονται τη “φασαρία”! Α, και όσοι ενδεχομένως γκρινιάξετε για τη μικρή διάρκεια, τότε λογικά δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι εστί grind.


428

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.