GxSxD: “The Adversary”

Οι GxSxD (aka God Send Death), έρχονται από την Ιαπωνία και μετρούν ήδη 14 χρόνια ζωής, με το “The Adversary” να αποτελεί μόλις το δεύτερο full length τους, μια δεκαετία μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους.

“For fans of Vader, Behemoth and early Decapitated”, λέει το δελτίο τύπου και δε θα διαφωνήσω, κυρίως σε ό,τι αφορά τους Decapitated, με τους οποίους έχουν τα περισσότερα κοινά.

Το “The Adversary” είναι ένα χύμα και πάρτα-στη-μάπα death metal υβρίδιο, που λοξοκοιτάζει προς brutal grind σχολές, αφήνοντας στον ακροατή λογής μουσικές εκδορές στην ψυχική ηρεμία του. Τα γεμάτο trigger drums δε σε αφήνουν σε ησυχία και οι συνθέσεις, πέραν κάποιων ημιακουστικών intro, διαδέχονται καταιγιστικά η μια την άλλη κι εν τέλει βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια φορτσάτη κυκλοφορία που δε θέλει τίποτα λιγότερο από το να σπάσει το σβέρκο σου.

Αν έχεις διάθεση για ξύλο καλοκαιριάτικα, οι GxSxD σου δίνουν τη λύση, απλά το νου σου, μην πάθεις καμιά ψύξη, όντας ιδρωμένος στο ερκοντίσιο.

505

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.