THE SKULL: “The Skull” EP

Οι The Skull για όσους δεν τους έχουν συναντήσει μέχρι τώρα είναι το όχημα που επέλεξαν για να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Ron Holzner και Eric Wagner των Trouble, παρέα με τον Lothar Keller των Sacred Dawn στις κιθάρες και αλλάζοντας από το 2012 που δημιουργήθηκαν μια σειρά από ντράμερ και δεύτερους κιθαρίστες.

Στην ουσία είναι σχήμα συνταξιοδότησης που βασίζεται αρκετά στο παλιότερο υλικό των Trouble για τα live τους και απλά γράφουν και κάποια δικά τους. Αυτό το EP περιέχει 3 δικά τους κομμάτια, 1 καινούργιο και 2 από τον προηγούμενο δίσκο τους, το 1 ξανά ηχογραφημένο και το 1 live, συν 2 κομμάτια Trouble, 1 live και 1 studio και υποτίθεται ότι είναι περιορισμένης κυκλοφορίας διαθέσιμο κυρίως στις συναυλίες της επερχόμενης περιοδείας τους με κάποια λίγα κομμάτια διαθέσιμα στην αγορά.

Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο EP απευθύνεται σε συλλέκτες ή σε όποιους θέλουν ένα ενθύμιο από συναυλία, δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος να το ψάξει κανείς, το ένα καινούριο κομμάτι αν και καλούτσικο δεν αξίζει τον κόπο. Μόνο για super-fan της “γριάς” Wagner και των Trouble λοιπόν που θέλουν να βάλουν το λιθαράκι τους στον λογαριασμό συνταξιοδότησης τους (γιατί όχι άλλωστε, τόσα λεφτά δίνει ο κόσμος σε revival κλώνους, ας πάρουν κάτι και τα original μοντέλα), εγώ πάλι λέω να το προσπεράσω.

494

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.