2 SMOKING BARRELS: Φέρτε τις πέτρες, παιδιά

Το Σάββατο που μας πέρασε οι 2 Smoking Barrels υπνωτίστηκαν από τις φωνές των Hypnotic Nausea .

Στο στούντιο του M-word Web Radio, ο Χάρης “ασεκατωτηγαρδούμπα” Ζερβός και ο Κυριάκος “μόνοκοκκινατααυγαρε” Παλίλης έμαθαν τα πάντα για τους Hypnotic Nausea, πως βρέθηκαν, πως ξεκίνησαςν, πως έρχεται το Άγιο Φως, το μυστικό της καλής μαγειρίτσας, πως να κερδίσεις τις αυγόμαχίες της Κυριακής του Πάσχα και άλλα. Ακούστε ρε, να ανοίξουν τα αυτιά σας!

LINK

Οι Hypnotic Nausea αφού είχαν “νανουρίσει” τα δύο διαδικτυακά “καθιζήματα” έπαιξαν για τους ακροατές των 2 Smoking Barrels, ζωντανά (ποιον κοροϊδεύετε ρε, με τις κονσέρβες-εκπομπές) και ακουστικά το τραγούδι “Outside”.

Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 4 μ.μ. o Χάρης και ο Κυριάκος αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο βραχνά. Οι Πειραιώτες Stonebringer λύνουν τησιωπή τους και μας λένε για την καλή μουσική, τα σχέδια τους για το μέλλον, τα σχέδια τους για το παρελθόν, που να φας φτηνά και καλά στη Τζια και ζητούν το λόγο γιατί δεν είναι καλεσμένοι στο πάρτυ των 2 Smoking Barrels (α, δεν σας στα είπανε link). Μείνετε συντονισμένοι στο www.m-wordradio.gr στις 16:00 ΝΤΑΝΝΝΝΝ!!!

 FB EVENT

—————————————

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα (μπλούζες, cd, κονκάρδες, βρακιά, πιπίλες και ότι μπορεί να χωρέσει ο μικρός σας νους)! 

Το Pauls Barbershop, όπως καλά γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ, κάθε μήνα κληρώνει μια μοναδική περιποίηση για έναν ακροατή της εκπομπής! Στο τέλος του Μαΐου λοιπόν, δώρο ξύρισμα κεφαλής (της πάνω μόνο) με φλατσέτα για εσάς τους τεντυμπόηδες που πρέπει να τιμωρηθείτε. Στείλε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. αμέσως και τη δική σου συμμετοχή!

——————-

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής επίσης, οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπαίνουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω. Στην πρώτη θέση και με ταχύτητα Usain Bolt, οι Mani Deum!

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Και επειδή στο εξωτερικό ζουν στην άγνοια και δεν έχουν υπόψη τους τους 2 Smoking Barrels, η συνέντευξη με το Σάκη των Rotting Christ ανέβηκε στο YouTube και απέκτησε και αγγλικούς υπότιτλους. Τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να μην τη δει. Οι παραβάτες θα πυροβολούνται. Οι επιζόντες θα πυροβολούνται ξανά!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Τρίτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

126