RUN OVER: “Feel the anger”

Από τη χώρα του Paganini και του Puccini, έρχονται οι Run Over, να μας παίξουν τη δική τους metalcore σκοπιά

Όπως όλοι, έτσι και οι Run Over, δυσκολεύονται να μην ακουστούν λίγο Pantera και κάπως Machine Head στα ξεσπάσματα τους. Αν και κάποιες στιγμές τα σόλο της κιθάρας βγάζουν κάτι πιο ανάλαφρο και τα φωνητικά όταν προσπαθούν να γίνουν μελωδικά μου φέρνουν στο μυαλό τον αγαπημένο μου Tanelli Jarva (Sentenced, The Black League).

Η παραγωγή είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, γεγονός που κάνει το “Feel The Anger” πιο ευκολάκουστο. Σε γενικές γραμμές, η παρέα του κιθαρίστα Andrea Vitelli έχει δημιουργήσει ένα άλμπουμ με 10 κομμάτια, που είναι ότι πρέπει για ξύλο και χορό και ακούγεται ευχάριστα όλες τις ώρες.

Τραγούδια όπως τα “On your knees” (για το οποίο έχει μαγνητοσκοπηθεί και ένα όμορφο κλιπ), “Memory’s gone” με κάνουν να λικνιστώ και να θέλω να πατήσω το repeat, όμως η μουσική, αν και καλά εκτελεσμένη δεν είναι κάτι το πρωτότυπο και απευθύνεται μόνο σε όσους χοροπηδούν ακούγοντας το “Cowboys to Hell” και  το “Ten Tone Hammer”.

494

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.