Solarmonkeys, Fool in the Box, Gap the Mind & Nicotine Stain live στο Ρομάντσο

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

SOLARMONKEYS, FOOL IN THE BOX, GAP THE MIND, NICOTINE STAIN
Live στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα)
Σάββατο 18 Απριλίου 2015
Πόρτες: 20:00 – Έναρξη: 20:30 – Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Αθηναίοι grunge/ heavy rockers Solarmonkeys μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “Payblack” μέσω της The Sound of Everything. Δεν είναι και λίγο αυτό, τόσο καιρό παιδεύονταν. Το γιόρτασαν όμως όσο καλύτερα μπορούσαν, παρουσιάζοντάς το ζωντανά σε ένα αλησμόνητο, packed, headlining gig, όπως και ανοίγοντας για τους θρύλους του space / stoner rock Monster Magnet. Έλα μου όμως που δεν μπορούν να κρατηθούν για πολύ καιρό μακριά από το stage…

…Κι έτσι πήραν τηλέφωνο κάτι φίλους τους, το εκρηκτικό τρίο που ακούει στο όνομα Fool in the Box. “Τώρα που κι αυτοί είναι εν αναμονή κυκλοφορίας του ντεμπούτο τους, δεν είναι άσχημη ιδέα” είπαν. Φώναξαν και τους Θεσσαλονικείς fuzz-fueled heavy rockers, Gap the Mind, που ευκαιρία έψαχναν να κατεδαφίσουν κανένα Αθηναϊκό stage. “Κάτι λείπει” σκέφτονταν. Οι επανενωμένοι αλητήριοι Nicotine Stain ήταν το τελευταίο κομμάτι του puzzle κι έτσι έγινε.

Φαίνεται πως δεν χρειάζεται κάποιος παραπάνω λόγος για να βρεθείτε το Σάββατο 18 Απριλίου στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, μετρό «Ομόνοια»). Τέσσερις ιδιαίτερες heavy rock μπάντες, θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν με τη μπύρα ανά χείρας και τη διάθεση στα ύψη. Rock on!

***

LINKS:
www.trailblazerrecords.com
www.facebook.com/solarmonkeys
www.facebook.com/FoolinTheBox.band
www.facebook.com/Gapthemindband
www.facebook.com/pages/Nicotine-Stain/499913966723645

***

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Trailblazer Records: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ρομάντσο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 216 7003325

***

139