MANIFEST: “And For this We Should Be Damned?”

Η τέταρτη δουλειά των νορβηγών Manifest θα αλλάξει τη ζωή σας, τον τρόπου που σκέφτεστε και τη μουσική γενικότερα…

Οκ, πλάκα κάνω… Οι groove deathsters Manifest, παρότι ιδιαίτερα τίμιοι σε αυτό που κάνουν, δε διαθέτουν μουσικές δάφνες πρωτοτυπίας. Από την άλλη βέβαια είναι καλοί σε αυτό που κάνουν, οπότε it’s a win situation.

Το “And For this We Should Be Damned?” ξεκινάει επίτηδες σε πιο mid tempo ρυθμούς, έτσι ώστε οι επερχόμενες εκρήξεις να κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση στον ακροατή. Εν μέσω του δίσκου, πέφτουν πρόσκαιρα πάλι οι ρυθμοί, για να συνεχιστούν τα ξεσπάσματα, που σε σημεία φέρνουν στο νου Napalm Death (αν δεν είναι αυτό θετικό, τότε τι είναι;).

Όλα καλά λοιπόν και όλα ωραία, απλά δεν είναι και για να τραβάς τα βυζιά σου. Οι Manifest παραμένουν “τρου” σε αυτό που κάνουν, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

451

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.