OCEAN’S EDGE-SERENITY BROKEN-SCREAM COLLISION @ Architecture Live Stage

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Architecture Rock Cafe – Live Stage

FB event page

OCEAN’S EDGE
Οι Ocean’s Edge είναι ένα Progressive Metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Οι επιρροές τους περιλαμβάνουν ενδεικτικά τους Symphony X, Dream Theater, Haken, Ayreon και Need. Οι Ocean’s Edge πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του 2022 στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους άλμπουμ «The Voyager», ενώ τα πρώτα τους single με τίτλο «Supernatural» και «Sacrifice» κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του ‘22 και τον Φεβρουάριο του ’23 αντίστοιχα, σε ψηφιακή μορφή. Το πλήρες άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 01/05/23 από τους ίδιους (self-released).

SERENITY BROKEN
Οι Serenity Broken είναι ένα Alternative Metal / Hard Rock συγκρότημα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν το 2010.
Το πρώτο τους album κυκλοφόρησε το 2012 με τίτλο «Commercial Suicide» λαμβάνοντας αποθεωτικές κριτικές από μέσα σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2017 θα αποτελέσει τη χρονιά που θα κυκλοφορήσει ο διάδοχός του, με τίτλο “RE/Define”, album που θα τύχει επίσης καθολικής αποδοχής από κριτικούς και media. Αυτό ήταν απολύτως λογικό καθώς, το “RE/Define” χαρακτηρίζεται από πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα και φέρνει στο μυαλό συγκροτήματα-μεγαθήρια του εξωτερικού όπως οι Godsmack και οι Shinedown.

SCREAM COLLISION
Οι Scream Collision είναι μια progressive Hard Rock / Metal μπάντα από την Αθήνα και ιδρύθηκαν τέλη του 2017. Ξεκίνησαν να παίζουν διασκευές από την Rock, Hard Rock αλλά και Metal μουσική σε διάφορες μουσικές σκηνές. Το 2019 ένιωσαν ότι ήταν η ώρα για να δημιουργήσουν την δική τους μουσική και κυκλοφορήσαν το πρώτο τους single με τίτλο «Rolling a Dice». Έπειτα ξεκινήσαν να δουλεύουν τα κομμάτια για τον πρώτο τους δίσκο.
Το πρώτο τους άλμπουμ “Memories” κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου του 2021

Show Starts @22:00
Entrance 8€

428