MINDTHREAT: Παρουσιάζουν το νέο τους video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι MINDTHREAT επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις

Οι Αθηναίοι MINDTHREAT επιστρέφουν μετά από ένα χρόνο με την κυκλοφορία του πλέον απρόσμενου κομματιού της καριέρας τους: το νέο single και video για το τραγούδι “Whatever It’s Called”.

Όποιος γνωρίζει το συγκρότημα, ξέρει καλά τόσο την καυστική αίσθηση του χιούμορ τους όσο και το γεγονός πως στη μουσική τους δεν κάνουν υποχωρήσεις. Έτσι λοιπόν, το “Whatever It’s Called” έρχεται να ταρακουνήσει τον ακροατή. Παρότι η αρχική ιδέα του κομματιού γεννήθηκε για ένα ακαδημαϊκό project, στην συνέχεια ο πειραματισμός άλλαξε πορεία, συνδυάζοντας επιρροές της μοντέρνας –core σκηνής, αναπάντεχα ηλεκτρονικά στοιχεία, γκρουβάτα riffs και κολλητικές μελωδίες. Ακόμα και ο κρυπτικός τίτλος του τραγουδιού παραμένει ένα μυστήριο, με τη μπάντα να μην αποκαλύπτει αν υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα, αν αποτελεί φόρο τιμής στο old-school metalcore ή αν πρόκειται για απλό τρολάρισμα.

Οι MINDTHREAT σχολιάζουν για το “Whatever It’s Called”: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Πειραματιστήκαμε αρκετά για πρώτη φορά με πολλά, ιδιαίτερα στοιχεία και το αποτέλεσμα σίγουρα μας δικαίωσε. Η δημιουργία του “Whatever It’s Called” ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση σε όλα τα επίπεδα».

Το 2022 βρίσκει τους MINDTHREAT σε μια νέα εποχή ηχητικά, η οποία εγκαινιάστηκε την προηγούμενη χρονιά με την κυκλοφορία singles τα οποία έχουν συγκεντρώσει πάνω από 100Κ προβολές στο YouTube. Σκορπισμένοι πλέον στην Ευρώπη και την Αγγλία, τα μέλη συγκεντρώνουν εμπειρίες και εντυπώσεις τις οποίες μεταφράζουν σε αγνή έμπνευση. Υποστηρικτές της DIY νοοτροπίας, έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο συνεργασίας στο οποίο επιμελούνται πλέον οι ίδιοι όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, από την παραγωγή και μίξη των τραγουδιών μέχρι την παραγωγή κι επεξεργασία των video.

Βιώνοντας μια πρωτόγνωρη δημιουργική περίοδο, το συγκρότημα ετοιμάζει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, με νέο υλικό.

https://www.facebook.com/mindthreat/

434