MANILLA ROAD CHRONOLOGY part II – Mark Shelton (video interview)

ROCKUMENTARIES

Το Rockway παρουσιάζει το δεύτερο μέρος από μια σειρά βίντεο που συνθέτουν την (πιθανόν και τελευταία) συνέντευξη που παραχώρησε ο ιδρυτής, βασικός συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Manilla Road, Mark Shelton.

Το χρονολόγιο των Manilla Road, όπως συμφωνήσαμε να αποκαλέσουμε την συγκεκριμένη συνέντευξη, αποτελεί την προσπάθεια του Mark να παρουσιάσει την πορεία του από την στιγμή που ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική μέχρι τα γεγονότα πριν την εμφάνισή τους στο Up The Hammers XIII festival, στις παραμονές του οποίου έγινε η συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση (24 Μαίου 2018).

Παράλληλα με τον σχολιασμό από τον ίδιο, προστέθηκε υλικό από τις ζωντανές τους εμφανίσεις στα Up The Hammers festivals των ετών 2018 και 2015.

Την συνέντευξη, την βιντεοσκόπηση και την επεξεργασία των video επιμελήθηκε ο Γιάννης Φράγκος.

Παρακολουθείστε λοιπόν παρακάτω το δεύτερο μέρος της σειράς Manilla Road Chronology, μέσα από την αφήγηση του ίδιου του Mark Shelton!

O μουσικός αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία η μπάντα κυκλοφόρησε τα album “Metal” (1982), “Crystal Logic” (1983) and “Open The Gates” (1985), καθώς και στην συμμετοχή τους στην συλλογή του Mike Varney (Shrapnel records) “US Metal vol.III” (1983) με το κομμάτι “Flaming Metal Systems”.

Mark Shelton δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

916