CHECK THESE OUT

03

Check these out:

Οι Αμερικανοί rockers Kreek θα κυκλοφορήσουν στις 12 Φεβρουαρίου μέσω της Frontiers Music Srl το νέο τους album “Kreek” και έδωσαν στη δημοσιότητα το single για το “You’re On Your Own” το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Οι Αμερικανοί progressive metallers Vintersea έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Crack Of Light” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο album τους “llluminated” που κυκλοφόρησε το 2019 μέσω της M-Theory Audio.

Οι Ιταλοί μοντέρνοι μελωδικοί metallers Blue Hour Ghosts θα κυκλοφορήσουν στις 12 Φεβρουαρίου το νέο τους album “Due” και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “On Black Clouds”, μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Οι Αυστριανοί symphonic power metallers Dragony θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album “Viribus Unitis” μέσω της Napalm Records και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Legends Never Die”.

Οι Σουηδοί metalcorers Red Wolf έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “The Devil Inside Of Me” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο τους album “Sessions Vol 1” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020.

681